Skip to content

Geluidsinstallatie horeca

Geluidsinstallatie horeca – wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met uiteenlopende muziekinstallaties voor de horeca. Met ons geavanceerde geluidssysteem creëert u de ideale ambiance, zodat uw gasten van zowel het eten als de ervaring kunnen genieten. De hoogst mogelijke geluidskwaliteit is waar wij garant voor staan; verpakt in een gebruiksvriendelijk audiosysteem, dat ook nog eens volledige controle biedt over licht en beeld!
Wilt u meer informatie ontvangen over een geluidsinstallatie in de horeca? Bel vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek!

geluidsinstallatie horeca

Hoogstaande geluidsinstallatie horeca

Uw gasten vermaken door het creëren van een intieme sfeer; daar heeft u een goede horeca geluidsinstallatie voor nodig. Onze audioapparatuur is speciaal ontworpen voor de horeca, waardoor u eenvoudig geschikte afspeellijsten kunt kiezen en het volume kunt bepalen. Tevens bent u met ons geluidssysteem verzekerd van de hoogst mogelijke geluidsstandaard; uw gasten zullen het waarderen!

Wilt u zonder gedoe met rechten muziek afspelen op uw geluidinstallatie? Kijk dan ook naar een muziekcomputer.

muziekinstallatie horeca

Geavanceerd systeem

Als audiovisueel specialist bieden wij meer dan alleen maatwerkoplossingen voor al uw audio-vraagstukken. Zo zorgen wij er ook voor dat de meest uiteenlopende beeld- en lichtinstallaties tot een goed eind worden gebracht.

Wij werken met een app die alles samenbrengt, genaamd Cenze. Hiermee kunt u licht, beeld en geluid vanaf één centraal punt beheren. Daarnaast is Cenze uiterst eenvoudig in gebruik, zodat iedereen het kan bedienen.

horeca geluidsinstallatie

Multifunctioneel geluidsapparatuur

Onze systeem is multifunctioneel. Het kan namelijk gebruikt worden als muziekinstallatie voor de horeca, maar dient tegelijkertijd ook vaak als audio-oplossing voor presentaties en bijeenkomsten. In alle gevallen kunt u met Cenze (onze bedieningsapp) snel schakelen, door centraal het volume te bepalen, de microfoon in te schakelen en nog zoveel meer!

Bij het installeren van een geluidsinstallatie in de horeca maken we gebruik van hoge kwaliteit speakers en randapparatuur. We werken onder meer met Bose en Fohhn.

horeca muziekinstallatie

Voor elke horecagelegenheid een unieke aanpak

Elke horecagelegenheid vraagt om een maatwerk geluidssysteem. Vragen die voorafgaande gesteld zullen worden luiden als volgt:

  • Wat is het doel van de geluidsinstallatie?
  • Om hoeveel ruimtes gaat het?
  • Hoeveel luidsprekerboxen dienen gebruikt te worden?
  • Moeten sub woofers en akoestische platen gebruikt worden?
  • Wat is het centraal bedienpunt?
  • Wat is het totale budget?
horeca licht en geluidsapparatuur restaurant

Wat kost een muziekinstallatie voor de horeca?

Wilt u een prijsindicatie ontvangen van wat het ongeveer gaat kosten om een gloednieuwe muziekinstallatie in uw horecagelegenheid te laten installeren? Aangezien wij maatwerkoplossingen bieden, varieert de prijs van elke geluidsinstallatie. Wilt u toch weten wat het ongeveer gaat kosten? Bel ons dan op 0511-544445. Door gerichte vragen te stellen zullen wij vrij snel in staat zijn u een prijsindicatie te geven voor de complete geluidsinstallatie in uw horecabedrijf.

audio horeca bar

Audiovisueel partner voor de horeca

Met 30 jaar ervaring binnen de audiovisuele branche hebben wij het allemaal al eens voorbij zien komen. Geen project of maatwerkoplossing is ons te gek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u nog een andere vraag? Ook daar kunt u ons altijd voor bellen. Onze experts staan u graag te woord en lichten de voordelen van een goede geluidsinstallatie voor de horeca toe. Natuurlijk kunnen ook beeld en licht toegevoegd worden. Kijk bijvoorbeeld naar presentatieschermen en disco verlichting.

Geluidsinstallaties voor horeca en andere gelegenheden

Naast horecagelegenheden zijn wij gespecialiseerd in de diverse geluidinstallaties. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button