Ga naar hoofdinhoud

Geluidsinstallatie restaurant

Geluidsinstallatie restaurant – Wij verzorgen de installatie van hoogwaardige geluidssystemen voor restaurants. De kwaliteit van uw geluidsapparatuur is bepalend voor de sfeer en draagt grotendeels bij aan de beleving van uw gasten. Zorgt er daarom dat uw audiosysteem niet alleen van hoogstaand niveau is, maar dat u ook het ideale volume hanteert en dat een passend muziekgenre voor het dagdeel staat ingesteld. Wij helpen u graag met alle technische aspecten en voorzien uw restaurant van een geluidsinstallatie die volledige controle biedt. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Geluidsinstallatie restaurant

Geavanceerde geluidsinstallatie voor uw restaurant

Onze geluidsinstallaties voor restaurants maken het mogelijk om alles naar eigen inzicht in te stellen. Zo kunt u in elke ruimte de muziek en het volume bepalen.

Het resultaat is een geschikte ambiance die invloed heeft op het welzijn van uw gasten. Het kan maar zo zijn dat uw gasten langer en vaker terugkomen.

Restaurant met hoogwaardige geluidsinstallatie

Maatwerk geluidssystemen van restaurants

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en monteren van geluidsinstallaties voor restaurants. Vandaar dat wij altijd in staat zijn om een geluidssysteem op maat te bieden. We komen u graag tegemoet en adviseren u over diverse technische aspecten. Zo dient u bijvoorbeeld rekening te houden met een minimaal aantal luidsprekerboxen voor een evenredige geluidsverdeling in uw restaurant. Vragen die hierbij gesteld kunnen worden luiden als volgt:

  • Wat is de oppervlakte van uw restaurant?
  • Om hoeveel ruimtes gaat het?
  • Wat is het doel van uw geluidsinstallatie?
  • Hoeveel luidsprekerboxen wilt u gebruiken?
  • Heeft u nagedacht over subwoofers?
  • Waar wilt u het centrale bedienpunt hebben?
  • Wat is uw budget?
Geluidssysteem voor restaurants

Uw audiovisuele totaaloplossing

Onze geluidsinstallaties zijn onderdeel van een geavanceerd audiovisueel systeem, waarmee u volledig controle heeft over licht, beeld en geluid in uw restaurant. Het systeem draagt de naam Cenze en kan bediend worden vanaf één centrale locatie. Bovendien is Cenze ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Vandaar dat iedereen het systeem eenvoudig kan bedienen.

Geavanceerde geluidsapparatuur voor restaurants van Rients Faber

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u misschien direct overstappen op een geavanceerd geluidssysteem? In beide gevallen kunt u ons bellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Onze experts staan u graag te woord en adviseren u over een geschikte geluidsinstallatie voor uw restaurant.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button