Skip to content

Cenze – Audiovisuele totaaloplossing

Als audiovisuele specialist hebben wij door de jaren heen zowel bedrijven als particulieren van geavanceerde audiovisuele installaties voorzien. Wij gebruiken hier ons eigen systeem voor, genaamd Cenze. Met Cenze heeft u volledige controle over licht, beeld en geluid. Pas het volume aan, stel automatische sfeerverlichting in, bedien camera’s; het gaat allemaal via één systeem welke met een tablet beheerd kan worden. Daarnaast is Cenze eenvoudig te gebruiken, waardoor iedereen ermee over kan. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Cenze in de sporthal Burgum

Voor zowel bedrijven als particulieren

Wij bieden al meer dan 30 jaar audiovisuele maatwerkoplossingen. Het maakt niet uit of het gaat om een sportaccommodatie met meerdere binnenruimtes, een hogeschool met diverse collegezalen, of een particulier die zijn of haar woning met een geavanceerd audiovisueel systeem wil verrijken, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Geavanceerd audiovisueel systeem

Ons ongenoegen met de beschikbare systemen en onze drang naar perfectie hebben geleid tot een nieuw audiovisueel systeem; we hebben het natuurlijk over Cenze. Het systeem biedt volledige controle over licht, beeld en geluid, met als gevolg dat u vanaf uw tablet of telefoon alle audiovisueel toepassingen kunt bedienen. U kunt per ruimte onder meer het volume bepalen, de lichtinstellingen wijzigen en de microfoon inschakelen. Bel gerust voor meer informatie!

Benieuwd naar onze projecten?

Bent u benieuwd geraakt naar de projecten die wij door de jaren geheel naar tevreden van onze klanten hebben afgerond? Een overzicht van onze projecten vindt u hier. Wilt u meer weten over onze diensten? Onder ‘Geluidsinstallaties’ treft u de geluidsinstallaties die wij verzorgen, zoals geluidssystemen voor horecagelegenheden, bedrijfshallen en kerken.

Tevens kunt u ons inschakelen voor diverse beeldinstallaties. Zo installeren wij onder meer hoogwaardige presentatieschermen en beveiligingscamera’s. Ook zijn wij gespecialiseerd in lichtinstallaties, waar domotica systemen en podium- en theaterverlichting onder vallen. Wat uw wensen en voorkeuren ook zijn op het gebied van audiovisuele installaties, wij denken graag met u mee en helpen u aan een maatwerksysteem.

Cenze; hét antwoord op al uw audiovisuele vraagstukken

Bent u erover uit en wilt u ons inschakelen voor uw audiovisuele installatie? Neem dan direct contact met ons op door ons te bellen, of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog een brandende vraag hebben over Cenze, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u met al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wilt u ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in uw organisatie?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button