Skip to content

Horeca, restaurant & multifunctioneel centrum

Zoekende naar een audiovisuele oplossing voor uw horeca onderneming of multifunctioneel centrum? Wij van Rients Faber leveren de oplossing op maat. Wij voorzien bedrijven al jaren van professionele beeld-, licht- en geluidsinstallaties. Door ons eigen bedieningssysteem kunt u deze systemen gemakkelijk bedienen via een tablet of smartphone.

Geluid

Met het investeren in een professionele geluidsinstallatie doet u uw gasten een groot plezier. Zo kunt u een fijne ambiance creëren waarmee u de ervaring van uw gasten compleet maakt. Wordt er een presentatie of bijeenkomst gehouden? Geen probleem. Koppel eenvoudig een microfoon aan het systeem en u bent van een goede verstaanbaarheid verzekerd.

Wanneer u een geluidssysteem door ons laat aanleggen bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit. Om de professionele speakers te bedienen hebben wij ons eigen besturingssysteem ontwikkeld. Hiermee kunt u eenvoudig de geluidsinstellingen bedienen vanaf uw computer of tablet.

Wilt u de ambiance in uw onderneming verhogen? Wij leveren verschillende audio-oplossingen. Zo hebben wij (multiroom) geluidsinstallaties voor de horeca & restaurants. Als u zoek bent naar een audio-oplossing voor uw terras, wij hebben ook geluidsinstallaties voor buiten.

Beeld

Rients Faber kan u naast geluidsinstallaties, voorzien van visuele oplossingen. Onze geavanceerde oplossingen lopen uiteen van het digitaal verschaffen van informatie tot beveiligingscamera’s.

Zakelijke bijeenkomsten en presentaties vereisen vaak visuele begeleiding. Het plaatsen van heldere presentatieschermen is de oplossing. Wij leveren hoogwaardige schermen die u gemakkelijk draadloos kunt verbinden. Als u meer informatie zoekt over de opties voor uw onderneming kunt u terecht op onze pagina over presentatieschermen.

Uw gasten eenvoudig voorzien van actuele promoties of bedrijfsinformatie doet u met narrowcasting. Dit systeem maakt het mogelijk gerichte boodschappen te delen via een digitaal scherm. Hiernaast kunt u bepalen op welk specifiek tijdstip u deze boodschappen wilt delen. Voor meer informatie kunt u de pagina over narrowcasting bezoeken.

Met de installatie van beveiligingscamera’s bent u er zeker van dat uw onderneming beschermd is. Naast dat u beelden kunt terugkijken heeft de aanwezigheid van camera’s vaak ook een preventieve werking. Gasten die op de hoogte zijn van de aanwezigheid zullen namelijk minder snel ongewenst gedrag vertonen. Als u meer informatie zoekt over onze beveiligingssystemen kunt u terecht op onze pagina over beveiligingscamera’s.

Bediening

Wij hebben de bediening van uw audiovisuele oplossingen voor u vereenvoudigt. Door middel van ons eigen besturingssysteem genaamd ‘Cenze’ kunt u uw oplossingen bedienen vanaf één centrale plek. Dit digitale besturingssysteem maakt het mogelijk om beeld, licht en geluid in uw onderneming te bedienen vanaf uw tablet of computer.

Met Cenze heeft u grip op uw audiovisuele apparatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld het geluid van individuele ruimtes gemakkelijk regelen, de actuele promoties aanpassen voor uw narrowcasting schermen of de verlichting aanpassen aan het moment van de dag.

Vereenvoudig het gebruik van uw installaties met Cenze en u bent verzekerd van tevreden werknemers en gasten. Meer informatie over Cenze? Klik dan hier

Licht

De sfeer in uw onderneming zal grotendeels worden bepaald door de aanwezige verlichting. Wij leveren professionele lichtinstallaties die ervoor zorgen dat een bezoek aan uw onderneming een lichtpuntje voor uw gast is.

Onze lichtinstallaties zijn aangesloten op een domotica systeem waardoor u de verlichting vanaf een centrale plek kunt beheren. Zo regelt u eenvoudig de verlichting in uw onderneming. Verder biedt dit geavanceerde systeem talloze mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de verlichting zich automatisch aanpast aan het moment van de dag. Bent u geïnteresseerd? Bezoek dan onze pagina over domotica systemen.

Om een optreden compleet te maken dient uw podium voorzien te zien van goede verlichting. Wij leveren hoogwaardige podiumverlichting en kunnen u voorzien van deskundig advies. Naast een goed verlicht podium is het mogelijk het comfort van uw publiek te verhogen met stoel-, tribune, en traptredeverlichting. Voor de installatie zal er rekening gehouden worden met alle aspecten die maken dat uw podium goed verlicht is. Bezoek onze pagina over podiumverlichting voor meer informatie.

Recente projecten

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button