Skip to content

Theehuis Grou

Theehuis Grou geluid en beeldinstallatie

Het nieuwe Theehuis is Grou is open! En het is prachtig geworden.

Het Theehuis bied veel ruimte en mogelijkheden voor zijn gasten. Voor een diner voor 90 personen (of meer). Op de bovenverdieping met een prachtig uitzicht, tot een feest in het hele theehuis voor 500 personen. Alles is mogelijk!

Voor het nieuwe Theehuis hebben wij het gehele pand mogen voorzien van een volledige licht, beeld en geluidsinstallatie.

Geluidsinstallatie, audiovisuele middelen.

  • In de het restaurant beneden en de bovenzaal zijn Bose RoomMatch luidsprekers gemonteerd. Met de installatie van het Bose geluidssysteem is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig. Op het terras en in de toiletten zijn Bose FreeSpace luidsprekers gemonteerd. Alle ruimtes zijn eenvoudig en onafhankelijk van elkaar te bedienen met onze nieuwe Cenze touchscreen applicatie.
  • In beide zalen zijn twee professionele muziekcomputers geplaatst met Dj Matic muzieksoftware, zodat de juiste sfeer op het juiste moment kan worden bepaald.

Disco verlichting.

  • De bovenzaal wordt veel gebruikt voor feesten en partijen, daarom hebben wij boven de dansvloer twee disco effecten gemonteerd. Eenvoudig kunnen licht standen worden opgeroepen d.m.v. onze “Cenze” touchscreen applicatie.

Beeldinstallatie.

  • In de bovenzaal is door ons een Full HD projector van Panasonic gemonteerd met 120 inch projectiescherm. Gebruikers kunnen draadloos verbinding maken met het door ons geleverde i3Sync systeem.

 

 

 

 

 

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>