Skip to content

Geluidsinstallatie school

Wilt u een geluidsinstallatie op school laten monteren? Als specialist in geluidssystemen hebben wij menig schoolgebouw van geavanceerde geluidsapparatuur voorzien. Onze installaties zijn multifunctioneel en worden dagelijks gebruikt voor onder meer presentaties, omroep en zelfs musicals. Wilt u meer informatie ontvangen? Graag voorzien wij u van een gedegen advies en een vakkundige installatie, zodat u spoedig op school gebruik kan maken van uw gloednieuwe geluidsinstallatie!

Geluidsinstallatie school

Maatwerk geluidsinstallaties voor scholen

Wij beschouwen elke schoolgebouw als een uniek project en luisteren graag naar uw wensen. Geluidsinstallaties vereisen vaak maatwerk, omdat u hele specifieke wensen kan hebben voor uw school op het gebied van luidsprekerboxen, bedieningspanelen, presentatieschermen, automatische meldingen, brandmeldsystemen en zelfs audiovisuele oplossingen.

Ook is het mogelijk om uw audioapparatuur te koppelen aan de geluidsinstallatie in uw sporthal. Zowel het volume als de afspeellijsten kunnen per ruimte worden ingesteld. Het systeem wordt overigens met slechts één druk op de knop vanaf een centrale locatie bediend. Voor vragen kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen!

Geavanceerde geluidsinstallaties voor scholen

Specialist in geluidinstallaties voor schoolgebouwen – van A tot Z ontzorgd

Als het om geluidssystemen voor scholen gaat ontzorgen wij u graag van A tot Z. Wij zijn al 30 jaar werkzaam als audiovisuele specialist en hebben door de jaren heen de meest uiteenlopende trajecten geheel naar tevredenheid afgerond. Wegens gebrek aan technische kennis, dienen klanten vaak gedurende het hele proces geadviseerd te worden. Vragen die gaandeweg aan u gesteld worden, of door ons beantwoord worden, luiden als volgt:

 • Waar dient de geluidsinstallatie voor?
 • Om hoeveel ruimtes gaat het?
 • Wat zijn de oppervlaktes van de ruimtes?
 • Waar wilt u het centrale bedieningspunt hebben?
 • Hoeveel luidsprekerboxen heeft u nodig voor een optimale akoestiek?
 • Wilt u het geluidssysteem koppelen aan uw brandmeldinstallatie?
 • Wilt u gebruikmaken van voorgeprogrammeerde lestijden en pauzesignalering?
 • Heef u audioapparatuur voor uw schoolplein al eens overwogen?
 • Heeft u al eens gedacht aan een audiovisuele totaaloplossing?
 • Wat is uw budget?
Geluidssysteem laten monteren op school

Alomvattend audiovisueel systeem

Kiest u ervoor om ons in te schakelen voor de geluidsinstallatie van uw school? Wist u dat het mogelijk is om uw audioapparatuur te koppelen aan ons audiovisuele systeem? Wij gebruiken ons eigen systeem, genaamd Cenze. Met Cenze heeft u vanaf één centrale locatie volledige controle over licht, beeld én geluid.

Zet het volume wat hoger in de aula of kantine; eenvoudig met een druk op knop. Ons systeem is heel eenvoudig in gebruik, zodat iedereen ermee overweg kan.

Rients Faber verzorgt geluidsinstallaties voor scholen

Rients Faber monteert geluidinstallaties op scholen

Bent u erover uit? Bel ons dan gerust voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Graag informeren wij u naar de mogelijkheden en de vervolgstappen. Als geluidsinstallateur monteren wij vakkundig uw audio-installatie op school, zodat u spoedig gebruik kan maken van de vele functionaliteiten.

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u ons inschakelt voor monteren van de geluidsinstallatie in uw school.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button