Skip to content

Presentatieschermen

Bent u op zoek naar een presentatiescherm voor uw vergaderruimte? Wij installeren hoogwaardige presentatieschermen, zoals televisies, speciale touchscreens en beamers. Hiermee verzorgt u een professionele, interactieve presentatie of vergadering. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse audiovisuele presentatie- en communicatie- oplossingen. Denk aan draadloze presentaties en videoconference. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u direct advies ontvangen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Presentatieschermen

Presentatiescherm vergaderruimte

Onze presentatieschermen zijn uiterst geschikt voor vergaderruimtes, maar worden ook veel gebruikt in klaslokalen en trainingsruimten. We adviseren u graag over het type scherm en de afmetingen. Gaat het bijvoorbeeld om een vergaderruimte tot 5 meter? Dan raden we een presentatiescherm aan tussen de 55 en 65 inch. Bij een grotere ruimte (7+ meter) moet u al gauw denken aan een scherm van 80+ inch. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust met ons op! U kunt van ons een gedegen advies verwachten, evenals een helder antwoord op onderstaande vragen:

  • Welk type presentatiescherm voldoet aan mijn wensen en behoeften?
  • Welke resolutie heb ik nodig voor mijn ruimte?
  • Wat is een geschikt aantal touchpunten?
  • Wat kan een draadloos presentatiesysteem mijn vergaderruimte bieden?
  • Hoe werkt videoconferencing?

Draadloos presenteren

Draadloos presteren houdt in dat u via uw laptop of telefoon een presentatie kunt verzorgen. Presenteren gaat vaak gepaard met draden over en onder de vergadertafel, stekkers in uw laptop of scherm voor een betere connectie en zelfs hardware apparaten die niet compatible zijn. Wij hebben hiervoor de oplossing: draadloos presteren. Hiermee bent u altijd in staat om professioneel en efficiënt en presentatie of vergadering te verzorgen.

Wij adviseren u graag over onze draadloze presentatieschermen. Welk scherm geschikt is voor uw bedrijf hangt namelijk grotendeels af van uw voorkeuren. Vindt u het belangrijk om snel en eenvoudig content te kunnen delen op verschillende apparaten, of is het een prioriteit dat u vanaf één locatie naar meerdere presentatieschermen kunt streamen? Wat het ook mag zijn, wij hebben altijd een draadloos presentatie- of vergadersysteem dat aan uw wensen voldoet.

Videoconference: eenvoudig online vergaderen

Frequent vergaderen is cruciaal voor bedrijven waar werknemers thuis of mobiel werken. De laatste jaren gebeurt dit steeds vaker. Met videoconference krijgt u een hoop mogelijkheden geboden voor online vergaderen. U kunt namelijk met één collega of zakenpartner vergaderen, maar ook met een hele groep.

Betaalde tools maken het zelfs mogelijk om met 1000+ deelnemers te vergaderen. Videoconferencing kan via verschillende tools, zoals Zoom en Microsoft Teams. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en verzorgen tevens de installatie van alle benodigde hardware – zoals presentatieschermen – voor videoconference.

Audiovisuele presentatie

Naast beeldoplossingen helpen wij u met al uw audiovisuele vraagstukken. Is hoogwaardig geluid een vereiste voor uw presentatiezaal of vergaderruimte? Dan raden we u aan om één of meer speakers op uw presentatiescherm aan te sluiten. Daarmee bent u niet afhankelijk van de ingebouwde luidsprekers en kunt u in elke zaal een goede, verstaanbare presentatie verzorgen. Voor het beste geluid op kantoor kijkt u op de pagina geluidsinstalltie op kantoor.

Ook voor een alomvattend systeem dat licht, beeld en geluid samenbrengt bieden wij de oplossing: Cenze. Cenze is een audiovisueel systeem in de vorm van een app dat vanaf één centraal punt wordt bediend. Daarnaast is het systeem eenvoudig te gebruiken, waardoor iedereen ermee overweg kan. Cenze wordt vandaag de dag gebruikt binnen de meest uiteenlopende bedrijven. Het vormt dan ook de ultieme aanvulling op moderne presentatieschermen en communicatiesystemen.

Rients Faber: 30 jaar ervaring met uiteenlopende presentatieschermen

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met de meest uiteenlopende presentatieschermen. Tegenwoordig helpen wij bedrijven met diverse communicatieve vraagstukken en verzorgen wij de installatie van geavanceerde schermen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen, of wilt u een advies ontvangen over onze presentatiesystemen voor vergaderruimtes? Bel ons dan gerust, of stel uw vraag in het onderstaande contactformulier. Onze specialisten staan u graag te woord en informeren u over onze presentatieschermen.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button