Ga naar hoofdinhoud

Geluidsinstallatie bedrijfshal

Bent u op zoek naar een partij om de geluidsinstallatie in uw bedrijfshal te verzorgen? Rients Faber heeft meer dan 30 jaar ervaring met professionele geluidinstallaties voor uiteenlopende distributiecentra, magazijnen en bedrijfshallen. Onderzoek heeft aangetoond dat muziek op de werkvloer de sfeer bevordert en daarmee ook de productiviteit. Gebruik het in uw voordeel; maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie bedrijfshal

Geluidsinstallatie bedrijfshal; veilige werkomgeving

Een professionele geluidsinstallatie is noodzakelijk voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Audioapparatuur dient namelijk niet alleen ter bevordering van de werksfeer, maar wordt ook gebruikt om de veiligheid in uw bedrijfshal te waarborgen. Mocht het nodig zijn, kan de geluidinstallatie namelijk gebruikt worden voor omroep of ontruiming van de bedrijfshal.

bedrijfshal met geluidsinstallatie

Eenvoudige besturing

Onze verlichting-, beeld- en geluidsinstallaties kunnen eenvoudig worden bediend door middel van een tablet. Hier hebben we ons eigen systeem voor ontworpen, genaamd Cenze. Het idee achter Cenze is dat je vanaf één punt licht, beeld en geluid in uw bedrijfshal kunt instellen.

Daarnaast is ons doel geweest een systeem te ontwikkelen dat toegankelijk is en eenvoudig in gebruik. Het resultaat is dat eenieder de geluidsinstallatie in de bedrijfshal vanaf de tablet kan bedienen.

voordelen van een geluidssysteem voor uw bedrijf

Voordelen geluidsinstallatie voor uw bedrijf

Een professionele geluidsinstallatie heeft veel voordelen voor uw bedrijf. We geven hieronder enkele voorbeelden:

  • Positieve invloed op het werkklimaat
  • Waarborgen van de veiligheid
  • Voorkomen van gehoorschade
  • Volledige controle over licht, beeld en geluid
  • Centraal beheerd
geavanceerde geluidsinstallatie in werkruimte

30 jaar ervaring met geluidsinstallaties

Rients Faber heeft meer 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties. Door de jaren heen hebben wij uiteenlopende werkruimten, magazijnen, distributiecentra, showrooms en bedrijfshallen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Het maakt niet uit wat u doet en binnen welke branche u opereert, wij hebben het allemaal al eens gezien. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie, geheel conform de veiligheidseisen en branchenormen.

geluidsinstallatie gekoppeld aan internetradio

Geen storingen

Ons geluidsinstallatie kan gekoppeld worden aan internetradio’s. In tegenstelling tot reguliere radiozenders hebben internetradio’s geen storingen. Vandaar dat de goede werksfeer in uw bedrijfshal intact wordt behouden.

Een ander voordeel van internetradio’s is het gigantische aanbod aan radiozenders. Als het op muziek aankomt hebben we allemaal onze eigen voorkeuren. Ons geluidsinstallatie zorgt ervoor dat niemand in uw bedrijf zich overgeslagen voelt en iedereen dagelijks de grootste hits kan draaien.

volledige controle over het geluidsniveau in uw bedrijf

Conform de geluidsnorm

Wist u dat te veel geluid het gehoor van uw werknemers kan beschadigen? Losse radio’s zijn hier vaak de oorzaak van, omdat het geluid niet beheerst kan worden. Onze geluidsinstallatie biedt daarentegen volledige controle over het geluidsniveau in uw bedrijfshal, zodat het volume altijd aan de Arbowet voldoet.

Tevens dienen losse radio’s periodiek gekeurd te worden. Onze centrale geluidsinstallatie neemt ook deze zorg weg en zorgt ervoor dat u op de lange termijn tijd bespaart.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button