Skip to content

Geluidsinstallatie bedrijfshal

Bent u op zoek naar een partij om de geluidsinstallatie in uw bedrijfshal te verzorgen? Rients Faber heeft meer dan 30 jaar ervaring met professionele geluidinstallaties voor uiteenlopende distributiecentra, magazijnen en bedrijfshallen. Onderzoek heeft aangetoond dat muziek op de werkvloer de sfeer bevordert en daarmee ook de productiviteit. Gebruik het in uw voordeel; vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor advies over geluidsinstallaties in bedrijfshallen.

Geluidsinstallatie bedrijfshal

Geluidsinstallatie bedrijfshal; veilige werkomgeving

Een hoogwaardige geluidinstallatie in uw bedrijfshal is belangrijk, ongeacht in welke branche u actief bent.  Audioapparatuur dient namelijk niet alleen ter bevordering van de werksfeer, maar wordt ook gebruikt om de veiligheid in uw bedrijfshal te waarborgen. Mocht het nodig zijn, kan de geluidinstallatie namelijk gebruikt worden voor omroep of ontruiming van de bedrijfshal.

Rients Faber levert altijd maatwerk voor geluidsinstallaties in bedrijfshallen. We maken gebruik van hoge kwaliteit speakers, bijvoorbeeld van Bose. Los van de bedrijfshal kunnen we natuurlijk ook uw fabriek, kantine en kantoren van kraakhelder geluid voorzien.

bedrijfshal met geluidsinstallatie

Eenvoudige besturing van de audio installatie

De bediening verloopt heel eenvoudig via Cenze, onze eigen app. Hiervoor gebruikt u een tablet of computer. Een groot voordeel van Cenze is dat het ook geschikt is voor de bediening van verlichting, beveiligingscamera´s en beeldschermen. Hierdoor heeft u niet meer allerlei verschillende applicaties nodig.

Eenvoudig gebruik was het belangrijkste doel bij de ontwikkeling van Cenze. Het resultaat is dat iedereen in uw bedrijf de installatie probleemloos kan bedienen. Natuurlijk geven wij bij het plaatsen van de geluidsinstallatie in uw bedrijfshal een uitgebreide uitleg.

voordelen van een geluidssysteem voor uw bedrijf

Voordelen geluidsinstallatie voor uw bedrijf

Een professionele geluidsinstallatie heeft veel voordelen voor uw bedrijf. We geven hieronder enkele voorbeelden:

  • Positieve invloed op het werkklimaat
  • Waarborgen van de veiligheid
  • Voorkomen van gehoorschade
  • Volledige controle over licht, beeld en geluid
  • Centraal beheerd

Direct actie ondernemen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Op basis van uw informatie kunnen we een prijsvoorstel maken. In bepaalde gevallen zal een inspectie ter plaatse de voorkeur krijgen, zodat we nog gedetailleerder een plan kunnen uitwerken.

geavanceerde geluidsinstallatie in werkruimte

30 jaar ervaring met geluidsinstallaties

Rients Faber heeft meer 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties. Ooit zijn we begonnen in de horeca, maar door de jaren heen hebben wij ook uiteenlopende werkruimten, magazijnen, distributiecentra, showrooms en bedrijfshallen voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties.

Het maakt niet uit wat u doet en binnen welke branche u opereert, wij hebben het allemaal al eens gezien. Onze experts zorgen voor een vakkundige installatie, geheel conform de veiligheidseisen en branchenormen.

geluidsinstallatie gekoppeld aan internetradio

Geen storingen

Ons geluidsinstallatie kan gekoppeld worden aan internetradio. In tegenstelling tot reguliere FM radiozenders hebben internet radiostations geen storingen. Vandaar dat de goede werksfeer in uw bedrijfshal intact wordt gehouden.

Een ander voordeel van internetradio is het gigantische aanbod aan radiozenders. Als het op muziek aankomt hebben we allemaal onze eigen voorkeuren, waardoor het handig is om over veel opties te beschikken. Installeren wij de geluidsinstallatie in uw bedrijfshal, dan kan iedereen van zijn of haar favoriete muziekgenre genieten!

volledige controle over het geluidsniveau in uw bedrijf

Geluidinstallatie in uw bedrijfshal conform de geluidsnorm

Wist u dat te hard geluid het gehoor van uw werknemers kan beschadigen? Losse radio’s zijn hier vaak de oorzaak van, omdat het geluid niet beheerst kan worden. Onze geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bieden daarentegen volledige controle over het geluidsniveau, zodat het volume altijd aan de Arbowet voldoet.

Tevens dienen losse radio’s periodiek gekeurd te worden. Onze centrale geluidsinstallatie neemt ook deze zorg weg en zorgt ervoor dat u op de lange termijn tijd bespaart.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button