Ga naar hoofdinhoud

Geluidsinstallatie kerk

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw kerk? Wij hebben door de jaren heen talloze kerken voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Daarnaast wordt alles eenvoudig centraal beheerd en heeft u volledige controle over geluid, beeld en licht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie kerk

Geluidsinstallatie kerk; de mogelijkheden

Als het op geluidsinstallaties voor kerken aankomt is er veel mogelijk bij Rients Faber. Wij zijn gespecialiseerd in audioapparatuur, die gebruikt kan worden om de spreker verstaanbaar te maken, maar ook voor gezang en muziek.

Neem als voorbeeld de zuilluidsprekers met line array effect, waarmee het geluidsniveau ook in grotere ruimtes behouden blijft. Tevens zorgen onze muziek- en geluidssystemen ervoor dat het geluid in een kerk recht op het publiek wordt gericht, waarmee galm en echo worden voorkomen.

Geluidsinstallatie voor kerken

Ook voor ringleidingsystemen

Naast geavanceerde audioapparatuur kunt u ons inschakelen voor de installatie van een ringleiding. Gebruikers van gehoortoestellen kunnen veel last ondervinden van omgevingsgeluid in kerken, synagoges en vergelijkbare zalen. In geval van een ringleidingsysteem wordt een leiding om het slechthorend publiek aangelegd, zodat eenieder daarbinnen het geluid goed kan horen, geheel zonder storend omgevingsgeluid.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Geluid in kerk

Meer dan 30 jaar ervaring met geluidsoplossingen

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de audiovisuele branche zijn wij altijd in staat een maatwerkoplossing te bieden. Bent u zoek naar een specialist, die een gloednieuwe geluidsinstallatie voor uw kerk kan uitdenken en installeren?

Of wilt u een multifunctioneel systeem laten ontwerpen, voorzien van geluidsapparatuur en projectieschermen, dat gebruikt kan worden voor toespraken, presentaties en muziek? Het maakt niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat, wij zorgen altijd voor een audiovisuele oplossing die aan uw wensen voldoet!

Installatie geluidsapparatuur van A tot Z

Van ontwerp tot geluidsinstallatie

Als het op geluidsystemen aankomt verzorgen wij het proces van A tot Z. Wanneer u ons inschakelt starten wij met het stellen van vragen, gevold door een creatief ontwerp op maat. Vervolgens zorgen onze specialisten ervoor dat de geluidsapparatuur vakkundig wordt geïnstalleerd en er uitleg wordt gegeven, zodat u weet hoe alles werkt.

Tot slot bieden we een uitstekende service achteraf, in de vorm van een jaarlijkse check-up. Dienen er reparaties of aanpassingen aan de geluidsinstallatie in uw kerk verricht dienen te worden? Dan zijn wij tijdig van de partij, zodat de levensduur van uw apparatuur wordt gewaarborgd.

audiovisueel systeem voor uw kerk

Centrale besturing

Naast onze ervaring en maatwerk geluidsinstallaties, onderscheiden wij ons door ons alomvattend audiovisueel systeem, genaamd Cenze. Hiermee heeft u vanaf één punt volledige controle over licht, beeld en geluid. Bovendien kan ons systeem eenvoudig bediend worden via tablet, zodat iedereen ermee kan werken. Toegankelijkheid en eenvoud is namelijk waar het bij Cenze om draait.

Audiovisuele specialist aan het werk

Vrijblijvend advies bij Rients Faber

Als audiovisueel specialist bieden wij het antwoord op al uw audiovisuele vraagstukken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek! Heeft u nog een brandende vraag? Ook daarvoor staan wij u graag telefonisch te woord, zodat u geïnformeerd bent over hoe een geluidsinstallatie in een kerk in zijn werk gaat.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button