Skip to content

Geluidsinstallatie kerk

Zoekt u een bedrijf voor de geluidsinstallatie in uw kerk? Wij hebben door de jaren heen talloze kerken voorzien van geavanceerde geluidsinstallaties. Onze geluidssystemen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor spraakoverdracht en muziek. Bij de installatie wordt rekening gehouden met de akoestiek en we maken gebruik van hoge kwaliteit speakers. De bediening is heel eenvoudig en kan gecombineerd worden met het aansturen van licht en beeld. Wat heeft uw kerkgebouw nodig? Neem nu contact op voor vrijblijvend advies!

Geluidsinstallatie kerk

Geluidsinstallatie kerk; de mogelijkheden

Als het op geluidsinstallaties voor kerken aankomt is er veel mogelijk bij Rients Faber. We zorgen niet alleen voor perfecte verstaanbaarheid van sprekers, maar ook voor uitstekend klinkende muziek. Waarom schakelt u Rients Faber in voor uw kerkgebouw?

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Hoge kwaliteit speakers en randapparatuur, bijvoorbeeld van Bose en Fohhn
  • Altijd maatwerk

Neem als voorbeeld de zuilluidsprekers met line array effect, waarmee het geluidsniveau ook in grotere ruimtes behouden blijft. Ideaal voor kerken. Tevens zorgen onze muziek- en geluidssystemen ervoor dat het geluid in een kerk recht op het publiek wordt gericht, waarmee galm en echo worden voorkomen.

Geluidsinstallatie voor kerken

Muziekinstallatie met ringleiding

Naast geavanceerde audioapparatuur kunt u ons inschakelen voor de installatie van een ringleiding. Gebruikers van gehoortoestellen kunnen veel last ondervinden van omgevingsgeluid in kerken, synagoges en vergelijkbare zalen. In geval van een ringleidingsysteem wordt een leiding om het slechthorend publiek aangelegd, zodat eenieder daarbinnen het geluid goed kan horen, geheel zonder storend omgevingsgeluid. Zo blijft elke dienst toegankelijk voor iedereen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Als het om geluidsinstallaties in kerken gaat, hebben we veel ervaring. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende kerken die we hebben voorzien van kraakhelder geluid:

Geluid in kerk

Ruim 30 jaar ervaring met kerken en meer

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de audiovisuele branche zijn wij altijd in staat een maatwerkoplossing te bieden. Bent u zoek naar een specialist, die een gloednieuwe geluidsinstallatie voor uw kerk kan uitdenken en installeren?

Of wilt u een multifunctioneel systeem laten ontwerpen, voorzien van geluidsapparatuur en projectieschermen, dat gebruikt kan worden voor toespraken, presentaties en muziek? Gezien het steeds meer multifunctionele karakter van kerken is een complete audiovisuele oplossing niet onlogisch. Het maakt niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat, wij zorgen altijd voor een oplossing die aan uw wensen voldoet!

Installatie geluidsapparatuur van A tot Z

Van ontwerp tot geluidsinstallatie

Als het op geluidsystemen aankomt verzorgen wij het proces van A tot Z. Wanneer u ons inschakelt starten wij met het stellen van vragen, gevold door een creatief ontwerp op maat. Daarbij houden we rekening met de akoestiek ter plaatse. U ontvangt een overzichtelijke prijsopgave. Vervolgens zorgen onze specialisten ervoor dat de geluidsapparatuur vakkundig wordt geïnstalleerd en er uitleg wordt gegeven, zodat u weet hoe alles werkt.

Tot slot bieden we een uitstekende service achteraf, in de vorm van een jaarlijkse check-up. Dienen er reparaties of aanpassingen aan de geluidsinstallatie in uw kerk verricht dienen te worden? Dan zijn wij tijdig van de partij, zodat de levensduur van uw apparatuur wordt gewaarborgd.

audiovisueel systeem voor uw kerk

Aansturing van audio in de kerk

Naast onze ervaring en maatwerk geluidsinstallaties, onderscheiden wij ons door ons alomvattend audiovisueel systeem, genaamd Cenze. Met deze applicatie heeft u vanaf één punt volledige controle over licht, beeld en geluid. Bovendien kan ons systeem eenvoudig bediend worden via een tablet of computer, zodat iedereen ermee kan werken. Toegankelijkheid en eenvoud is namelijk waar het bij Cenze om draait.

Wat betreft beeld kunt u denken aan televisies en presentatieschermen, maar ook aan een camera regie systeem. Ook op het gebied van verlichting in de kerk bieden wij maatwerk oplossingen.

Audiovisuele specialist aan het werk

Vrijblijvend advies bij Rients Faber

Als audiovisueel specialist bieden wij het antwoord op al uw audiovisuele vraagstukken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust voor vrijblijvend advies! Heeft u nog een brandende vraag? Ook daarvoor staan wij u graag telefonisch te woord, zodat u geïnformeerd bent over hoe een geluidsinstallatie in een kerk in zijn werk gaat.

Natuurlijk installeren wij niet alleen audio installaties in kerken. We kunnen bijvoorbeeld ook helpen in de horeca, op kantoor en in de sporthal.

Geluidinstallatie in de kerk: veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden wij veelgestelde vragen over geluidsinstallaties in kerken.

Wat kost een geluidssysteem voor de kerk?

Dat is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal luidsprekers dat nodig is om de ruimte te vullen, de randapparatuur en nog veel meer. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Welke merken worden gebruikt voor audio installaties in kerken?

Wij staan voor kwaliteit en gebruiken daardoor uitsluitend de betere merken. Denk aan Bose, Fohhn en Bluesound.

Ik wil het geluid koppelen aan een beeldscherm en/of verlichting, kan dat?

Vanzelfsprekend kunnen we u hiermee helpen. We zorgen dat de bediening heel eenvoudig werkt via de Cenze app.

Wie verzorgt reparaties als de geluidsinstallatie in de kerk te maken krijgt met een defect?

Wij verzorgen ook onderhoud en reparaties. We vertellen u graag meer hierover in een vrijblijvend adviesgesprek.

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u meer vragen heeft. Twijfel dan ook niet en neem contact met ons op als u vragen heeft over een geluidsinstallatie in de kerk!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button