Skip to content

Beveiligingscamera installatie

Beveiligingscamera installatie – bent u zoek naar een specialist voor het vakkundig installeren van uw beveiligingscamera’s? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij installeren bewakingscamera’s voor binnen en buiten, zodat uw altijd zicht heeft op uw pand. Daarnaast werken wij geheel ontzorgend en voorzien we u voorafgaande van een gedegen advies. Als ervaren installateur weten wij als geen ander hoeveel beveiligingscamera’s u nodig heeft voor uw pand, welk type bewakingscamera gebruikt moet worden en hoe het geheel aangesloten moet worden op een eventuele DVR of netwerk recorder. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of laat ons u informeren naar de vervolgstappen van een beveiligingscamera installatie!

Beveiligingscamera installatie

30+ jaar ervaring met beveiligingscamera installaties

Als installatiebedrijf hebben wij meer dan 30 jaar ervaring met het installeren van uiteenlopende bewakingscamera’s. Vandaar dat wij graag met u meedenken en altijd in staat zijn om u van een gedegen advies te voorzien. Elk pand vereist een unieke aanpak.

Wij verzorgen maatwerk beveiligingscamera installaties, waarbij u na oplevering zowel een maximaal beveiligd pand mag verwachten als een optimaal functionerend beveiligingssysteem. Zaken waar onze installateurs rekening mee houden:

  • Haarscherp beeld; geen invloed zon of lichtinval
  • Bewakingscamera gericht op uw pand; geen eigendom van anderen
Beveiligingscamera installateur

Waar dient camerabewaking voor?

Beveiligingscamera installaties worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Het laten installeren van bewakingscamera’s gebeurt hoofdzakelijk ter preventie. De kans dat een inbreker na het zien van camerabewaking zijn activiteiten voortzet is klein. Daarnaast dienen camera beveiligingssystemen ook voor het creëren van haarscherpe beelden, waarmee indringers herkend kunnen worden.

Nadat de verdachten zijn opgepakt, kunnen de beeldopnames tot slot als bewijsmateriaal dienen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over camera installaties, schroom dan niet om ons te bellen!

Installatie van beveiligingscamera's door Rients Faber

Wat zijn de regels omtrent bewakingscamera’s?

Voor het laten plaatsen van camerabewaking heeft u geen vergunning nodig. Houd echter wél rekening met enkele regels. Allereerst mogen beveiligingscamera installaties alleen gebruikt worden voor het beschermen van het eigen pand en eigendommen. Daarbij is het zaak dat de bewakingscamera’s zo veel mogelijk op het eigen terrein worden gericht.

Komt hierbij ook een deel van een openbare ruimte of één van uw buurbedrijven in beeld? Dan is dat toegestaan, zo lang de privacy van de desbetreffenden zo min mogelijk wordt geschonden.

Bewakingscamera installatie

Informeer uw bezoekers

Tevens is het verplicht om uw bezoekers te informeren over de geïnstalleerde beveiligingscamera’s. Dit kan middels een bord bij de ingang. Tot slot mogen de camerabeelden niet langer dan 28 dagen worden bewaard (standaard termijn).

Voor verdere vragen inzake wet en regelgeving staan wij u graag telefonisch te woord, maar is het ook mogelijk om ons te bereiken via het onderstaande contactformulier.

Camerabewaking bedrijf

Installatie van beveiligingscamera's en meer

Naast beveiligingscamera installaties verzorgen wij ook audiovisuele totaaloplossingen. Alle functionaliteiten worden opgenomen in één systeem, dat volledig controle geeft over beeld, geluid én licht. Hiervoor hebben wij ons eigen systeem ontworpen, genaamd Cenze.

Met Cenze kunt u vanaf één centrale locatie alles bedienen. Ook is ons audiovisuele systeem ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor iedereen er eenvoudig mee overweg kan.

Cenze passen wij ook toe voor andere oplossingen, zoals ons camera regie systeem, narrowcasting en huis automatisering.

Bewakingscamera installatie

Rients Faber: uw beveiligingscamera installateur

Wij zorgen voor een professioneel camerabewaking systeem dat aan al uw wensen voldoet. Maatwerk is wat u van ons mag verwachten, evenals een gedegen advies voorafgaande. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze dan gerust telefonisch. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over beveiligingscamera installaties.

Wilt u ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in uw organisatie?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button