Skip to content

Al meer dan 30 jaar specialist in complexe audiovisuele oplossingen.

Wij stellen ons graag aan je voor...

Over Rients Faber

Met een hecht team van vaste medewerkers staan wij voor kwaliteit en stellen wij hoge eisen op audiovisueel gebied. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur, producten waar wij als bedrijf en als team van Rients Faber volledig achter staan. Wij kunnen snel schakelen, onze klant ziet ons als vakkundig en betrouwbaar. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid en weten bedrijven ons steeds beter te vinden.

Hoe het begon

Rients Faber komt reeds op jonge leeftijd in aanraking met een van zijn grootste passies; muziek. Zijn liefde voor muziek zorgt er al snel voor dat hij al zijn spaarcentjes uitgeeft aan platenspelers.

Als allround disk jockey besloot Rients zijn eigen bedrijf te starten; een diskjockey uitzendbureau. Vele disk jockey’s uit noord Nederland sloten zich aan bij dit uitzendburo en werden naar Discotheken in heel Nederland uitgezonden. Naast dj bemiddelde Rients ook in artiesten.

Na 15 jaar plaatjes draaien vond Rients dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Rients en zijn vrouw Anja zijn in 1990 gestart met de verkoop van licht en geluid in horeca bedrijven, kerken, scholen, sport centrums etc. Rients zijn oudste zoon Martin is op 17 jarige leeftijd al in zijn vaders bedrijf begonnen met werken, ook Martin heeft de liefde voor muziek en samen runnen zij nog steeds met passie Rients Faber Licht, geluid en beeld. In al die jaren is Rients Faber uitgegroeid tot een begrip in de regio. 

Zoek je een audiovisuele partner met veel ervaring en kennis van zaken?
Ons team staat voor je klaar.
Back To Top Call Now Button