Skip to content

Geluidsinstallatie kantoor

Geluidinstallatie kantoor – zoekt u een specialist voor het vakkundig monteren van een professionele geluidsinstallatie op kantoor? Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met geavanceerde geluidsystemen en voorzien u zo nodig van een gedegen advies. Natuurlijk leveren wij volledig maatwerk en gebruiken we apparatuur van de beste merken. Door de jaren heen hebben wij talloze kantoren van professionele geluidsinstallaties voorzien. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!

Geluidsinstallatie kantoor

Geluidsinstallatie op kantoor

Als audiovisuele specialist verzorgen wij maatwerk geluidinstallaties op kantoren en overige bedrijfs- en werkruimtes. Wist u dat muziek de werksfeer aanzienlijk kan bevorderen? Een gemoedelijk werkklimaat draagt overigens ook bij aan een hogere productiviteit. Reden te meer om u direct bij ons te informeren!

Bij het installeren van geluidsinstallaties maken wij gebruik van hoogwaardige hardware. Wat betreft merken kunt u daarbij denken aan bijvoorbeeld Bose en Bluesound.

Naast muziek en entertainment worden onze geluidsinstallaties voor op kantoor ook gebruikt als omroepsystemen. Daarnaast is het mogelijk om het geluidssysteem te koppelen aan een brandmeldinstallatie, zodat de veiligheid van uw werknemers te allen tijde wordt gewaarborgd.

Professionele geluidsinstallatie op kantoor

Geluidssysteem op maat

Door onze ruime ervaring met uiteenlopende geluidssystemen, verzorgen wij maatwerk geluidsinstallaties op kantoor. Wij luisteren graag naar uw wensen, denken met u mee, informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u tevens van een gedegen advies. Onze experts weten namelijk precies waar wat moet komen te staan en zorgen voor een audio-infrastructuur die het maximale uit uw kantoorruimte haalt. Vragen die voorafgaande aan uw gesteld kunnen worden, of die u aan ons kunt stellen, luiden als volgt:

  • Wat is het doel van de geluidsinstallatie?
  • Wat zijn de oppervlaktes van de kantoorruimtes?
  • Om hoeveel ruimtes gaat het in totaal?
  • Heeft u nagedacht over het aantal luidsprekerboxen?
  • Bent u op de hoogte van de opties qua muziekbronnen?
  • Waar moet het centrale bedienpunt komen?
  • Wat is uw budget?
Geluidssysteem voor kantoren en bedrijfsruimtes

Audiovisuele totaaloplossing

Wij verzorgen meer dan alleen geluidsinstallaties voor kantoren en overige werkruimtes. Zo kunt u ons ook inschakelen voor een alomvattend audiovisueel systeem, dat gebruikt kan worden om licht, beeld en geluid te bedienen. Wij gebruiken ons eigen systeem, genaamd Cenze. Cenze biedt volledige controle vanaf één centrale locatie en maakt het overigens mogelijk om de muziek en het volume voor iedere bedrijfsruimte te bepalen. Daar komt nog bovenop dat Cenze heel eenvoudig in gebruik is, met als gevolg dat uw hele team ermee overweg kan.

Geluidsinstallaties op maat

Rients Faber installeert geluidssystemen op kantoor

Voor een professioneel audiosysteem op kantoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u graag van A tot Z, waarbij wij u van een gedegen advies voorzien, gevolgd door een vakkundige installatie. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Mocht u nog een brandende vraag hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd wordt, alvorens u ons inschakelt voor het monteren van een geluidsinstallatie bij u op kantoor.

Wij installeren uiteenlopende geluidssystemen

Naast kantoren voorzien wij diverse ruimtes van professionele geluidsinstallaties. Ruim 30 jaar geleden zijn we begonnen met installaties in de horeca, maar tegenwoordig leveren wij aan ongeveer alle denkbare locaties. Zo kunt u ons ook inschakelen voor onderstaande locaties:

Geluidssysteem in uw kantoor? Vertel ons over uw wensen

Voordat wij een geluidssysteem in uw kantoor kunnen plaatsen, willen we eerst goed luisteren naar uw wensen. Op basis van uw wensen kunnen we u alles over de mogelijkheden vertellen. Ook is het belangrijk dat we de akoestiek in de desgewenste kantoorruimtes onder de loep nemen.

Transparantie aan de financiële kant van het verhaal is eveneens belangrijk: u ontvangt van ons een overzichtelijk prijsvoorstel. Gaat u akkoord, dan verzorgen onze ervaren installateurs de plaatsing van de nieuwe geluidsinstallatie. Het programmeren van de aansturing hoort daar uiteraard ook bij. Vervolgens krijgen u en uw collega’s uitgebreide uitleg over het gebruik van de installatie. Tot slot kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud.

Meer weten? Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan.  Wij denken graag met u mee als het gaat om een nieuwe geluidsinstallatie op kantoor!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button