Skip to content

Geluidsinstallatie sporthal

Geluidsinstallatie sporthal – zoekt u een specialist op het gebied van geluidssystemen voor sporthallen? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met audio-installaties op maat. Gaat het om één of meerdere sporthallen? Dient de geluidsapparatuur enkel voor omroep, of ook voor muziek? Door het stellen van gerichte vragen, zijn wij altijd in staat om onze klanten aan een geschikt maatwerk-systeem te helpen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of stel ons telefonisch al uw vragen over geluidsinstallaties voor sporthallen!

Geluidsinstallatie sporthal

Hoogwaardige geluidsinstallatie sporthal

Een hoogwaardig geluidsinstallatie is een noodzakelijk onderdeel van elke overdekte sportaccommodatie. Het maakt niet uit of het gaat om een zaalvoetbal-, handbal- en volleybalvereniging, of sporthal die een onderdeel uitmaakt van een middelbare school, wij zorgen er altijd voor dat uw sporthal van een geavanceerd geluidssysteem wordt voorzien.

Met onze geluidsapparatuur bent u verzekerd van de hoogst mogelijk geluidsstandaard. Bovendien wordt ons audiosysteem gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. Naast omroepmededelingen kunt u aangesloten luidsprekers en versterkers ook gebruiken voor de achtergrondmuziek en is de apparatuur zelfs geschikt voor feestjes. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken voor uw sporthal, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor een nieuwe geluidsinstallatie!

Hoogwaardige geluidsinstallatie in sporthal

Maatwerk geluidsoplossingen voor uw sportaccommodatie

Door de jaren heen hebben mij talloze sporthallen verrijkt met maatwerk geluidsinstallaties. Wij begrijpen dat elke opdracht maatwerk vereist. Vandaar dat wij altijd naar uw wensen luisteren en graag met u meedenken. Onze transparante manier van werken is tevens waar wij ons mee onderscheiden.

Graag informeren wij u over wat mogelijk is en wat wij eventueel niet kunnen realiseren. Zodra u besluit om ons in te schakelen voor een geluidssysteem voor uw sporthal, ontvangt u voorafgaande een kostenindicatie van ons, zodat u helder heeft hoeveel het u ongeveer gaat kosten.

Maatwerk geluidssysteem sportaccommodatie

Antwoord op al uw vragen

Als specialist op het gebied van geluidsinstallaties hebben wij het antwoord op al uw vragen omtrent geluidssystemen voor sporthallen. Vragen die gaandeweg het proces aan u gesteld zullen worden, of eventueel door ons beantwoord zullen worden, luiden als volgt:

  • Gaat het om één of meerdere sporthallen?
  • Wat zijn de oppervlaktes van de hallen?
  • Waar gaat u het geluidssysteem voor gebruiken?
  • Hoeveel luidsprekerboxen dienen geplaatst te worden?
  • Dient de geluidsinstallatie gekoppeld te worden aan een brandmeldsysteem?
  • Wilt u automatische meldingen koppelen aan het geluidsysteem?
  • Waar wilt u het centrale bedienpunt hebben?
  • Wat is uw budget?
Professionele geluidsapparatuur in sporthal door Rients Faber

Ook voor audiovisuele totaaloplossingen

Naast geluidsinstallaties voor sporthallen en overige sportaccommodaties, staan wij bekend om onze audiovisuele totaaloplossingen. Hier hebben wij ons eigen systeem voor ontworpen, genaamd Cenze. Met Cenze heeft u vanaf één centrale locatie volledige controle over licht, beeld en geluid.

Pas het volume of de lichtomstandigheden in één van de sporthallen aan, zonder dat de instellingen voor de overige zalen worden gewijzigd. Naast de vele mogelijkheden kenmerkt ons audiovisuele systeem zich door zijn gebruiksgemak. U hoeft er geen techneut voor te zijn; iedereen kan er moeiteloos mee overweg.

Balbestendige bedieningspaneel sporthal

Balbestendige luidsprekers voor sporthal

Een cruciaal onderdeel van een professioneel geluidssysteem voor sporthallen is de balbestendigheid van de apparatuur. Vroeg of laat zal één van de luidspreker worden geraakt door een voetbal, basketbal of volleybal. Om zowel de apparatuur als het bedieningspaneel te beschermen gebruiken wij kleine en grote beugels.

Beide zijn met verschillende ballen getest, waarbij de beugels ook op diverse materialen werden bevestigd. Onze geluidsinstallatie was overal tegen opgewassen, met als gevolg dat de test met een certificaat werd bekrachtigd. Sindsdien zijn wij officieel installateur van balbestendige geluidsapparatuur (DIN18032/3) voor sporthallen.

Luidsprekers gemonteerd door Rients Faber in sportaccommodatie

Rients Faber: geavanceerde geluidsinstallaties voor sporthallen

Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor een professioneel geluidssysteem voor uw sporthal? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. Graag informeren wij u over de vervolgstappen en de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Heeft u nog een brandende vraag, die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Bel ons dan gerust. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u ons inschakelt voor het monteren van een nieuwe geluidsinstallatie in uw sporthal.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button