Skip to content

Narrowcasting

Wilt u narrowcasting inzetten als communicatiekanaal? Rients Faber heeft jarenlang ervaring met professionele geluidsinstallaties en presentatiematerialen. Ook met het opzetten van een gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem, onder de naam CenzeTV, helpen wij u verder. Dit systeem heeft een zeer gebruiksvriendelijk dashboard, waarin u eenvoudig uw presentaties maakt.

Doordat wij maatwerk leveren, staan wij garant voor de allerhoogste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken of heeft u vragen over narrowcasting? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Bedrijfsinformatie overbrengen met narrowcasting

Bedrijfsinformatie overbrengen met narrowcasting

Narrowcasting is de perfecte manier om het delen van (bedrijfs)informatie te digitaliseren. Doordat dit systeem gericht is op een specifieke doelgroep, bereikt u de juiste mensen sneller en efficiënter. Dit komt omdat kennis en informatie op bepaalde plekken en op specifieke tijdstippen gedeeld kunnen worden.

Denk bijvoorbeeld aan informatie die in ziekenhuizen wordt weergegeven, maar ook aan matrixborden op vliegvelden, informatieborden op stations en tv-schermen op scholen. Narrowcasting wordt echter ook steeds vaker op kantoren gebruikt voor het delen van bedrijfsinformatie, zoals een nieuwsbrief. We adviseren u graag over hoe u dit binnen uw organisatie inzet.

Narrowcasting voor bedrijven

​​Veel van de tools die zijn ontwikkeld voor broadcasting worden door bedrijven gebruikt voor narrowcasting. In plaats van een generieke boodschap met iedereen te delen, kan narrowcasting worden gebruikt om de communicatie te richten op mensen die al een grote belangstelling voor het onderwerp hebben.

Wij werken enkel met gebruiksvriendelijke oplossingen. In het geval van narrowcasting werken wij met CenzeTV. Dit is ons eigen portaal, waarop u eenvoudig zelf alles instelt. Omdat dit ons eigen systeem is, kunnen wij snel schakelen als u hiermee wilt starten of ergens ondersteuning bij wenst. Na het aanmelden gaat u direct aan de slag met het creëren van uw eigen informatiekanaal. Via een online dashboard is alles te beheren.

Het gebruik van CenzeTV

Het gebruik van CenzeTV

Het gebruiksvriendelijke CenzeTV is door iedereen in te schakelen en in te stellen. Na het inloggen krijgt u een handig overzicht van alle aangesloten schermen. Om snel en efficiënt te werken, geeft u heel eenvoudig ieder scherm een naam. Hierdoor ziet u in een oogopslag welk scherm u wilt aanpassen.

U heeft bij de indeling van ieder scherm de volledige vrijheid. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, vindt u in het portaal van CenzeTV verschillende elementen. Tekstvelden aanmaken, afbeeldingen wijzigen en kleur toevoegen; het is in een handomdraai geregeld.

Wat kost narrowcasting CenzeTV

Wat kost narrowcasting?

Doordat wij werken met onze eigen portaal, ontzorgen wij u volledig bij het samenstellen van het narrowcasting systeem. Dankzij de duidelijke handleiding die wordt meegeleverd gaat u eenvoudig zelf aan de slag. De totale kosten zijn afhankelijk van uw wensen, maar we kunnen alvast een indicatie geven van de kosten:

  • Eenmalige setup kosten: € 125,-
  • Cenze TV Jaarabonnement inclusief player in bruikleen: € 360,-
  • Installatiekosten*: €200,- excl reiskosten
  • Optioneel: Online Trainingssessie: 85,–
  • Optioneel: Scherm in alle formaten, prijs op aanvraag

*Zelf installeren is ook mogelijk, mediaspeler wordt in dat geval opgestuurd. Uiteraard vervallen in dat geval de installatiekosten. Enige technische kennis is aangeraden indien u het systeem zelf installeert.

CenzeTV als narrowcasting software

Een goedwerkend narrowcasting systeem is belangrijk voor een probleemloze werking. Hiermee kunt u de communicatie uiting volledig personaliseren, zodat potentiële klanten worden aangezet tot een bepaalde actie. Naast bedrijfsinformatie voor medewerkers, kan het systeem gebruikt worden als kanaal om aanbiedingen of het menu onder de aandacht te brengen.

Kies voor CenzeTV als u via beeldschermen informatie wilt communiceren of mensen wilt entertainen. Hard- en software worden steeds makkelijker in gebruik. Zodra u inlogt in CenzeTV, gaat u direct zelf aan de slag met uw presentatie. Het portaal is vanaf elke pc/laptop/tablet bereikbaar

Rients Faber neemt u alles uit handen

Rients Faber neemt alles uit handen

Wij overzien het gehele narrowcasting proces: van advies over hardware en software tot installatie, beheer en optimalisatie van uw netwerk. Of u nu geïnteresseerd bent in slechts enkele schermen of een complex netwerk van honderden, wij zijn er om u te helpen. Met uitgebreide ervaring in diverse branches kunnen wij u helpen de beste oplossing voor uw situatie te vinden. Na uitleg van één van onze experts kunt u het systeem eenvoudig bedienen op meerdere apparaten.

Onze specialisten komen graag met u in contact om uw wensen en maatwerkoplossingen te bespreken. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan en we nemen contact met u op. Vul het onderstaande contactformulier in en we bespreken graag alle mogelijkheden omtrent narrowcasting!

Wilt u ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in uw organisatie?
Laat u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button