Skip to content

Geluidsinstallatie voor buiten

Voor het laten samenstellen van een geluidsinstallatie voor buiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in geavanceerde geluidssystemen en voorzien u van zowel advies als een vakkundige montage. Zo verzorgen we de plaatsing van de luidsprekers voor buiten, denken we graag met u mee over de inrichting van uw terras en zorgen we ervoor dat u gebruik kan maken van alle gewenste muziek- en omroepfunctionaliteiten. Bovendien werken wij als audiovisuele installateur al meer dan 30 jaar met terrasverlichting en terrasverwarming voor de horeca. Graag creëren wij het totaalplaatje voor u. Neem gerust telefonisch contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden voor uw geluidsinstallatie voor buiten!

Geluidsinstallatie voor buiten

Geavanceerde geluidsinstallaties voor buiten

Met goed weer, maar ook met de wat minder zonnige dagen, wilt u het uw gasten zo comfortabel mogelijk maken. Wij helpen u daar graag bij met onze geavanceerde geluidsinstallatie voor buiten. Ons geluidssysteem geeft u volledige controle over muziek en het volume. Beide kunt u overigens per ruimte instellen.

Geluidsinstallatie buiten gemonteerd door Rients Faber

Terrasverlichting horeca

Naast een modern geluidssysteem voor buiten monteren wij ook uw terrasverlichting. Verrijk uw horecagelegenheid met bijvoorbeeld sfeerverlichting, waarmee u voor elk dagdeel een passende lichtsfeer kunt instellen. Zo creëert u dé perfecte ambiance, waarin uw gasten zich comfortabel voelen en optimaal van hun verblijf kunnen genieten. Uw terrasverlichting staat tevens gekoppeld aan het audiovisuele systeem, waarmee u ook volledige controle geeft over uw geluidsinstallatie.

Muziekinstallatie voor buiten

Voorbereid op elk seizoen met terrasverwarming

Gedurende de drukke lente- en zomermaanden is het zaak dat uw gasten ook in de avonduren een verwarmd en comfortabel plekje geboden krijgen. Onze terrasverwarming is speciaal ontwikkeld voor de horeca en bestaat uit één of meerdere energiezuinige heaters, die een direct voelbare, aangename warmte afstaan.

Buiten geluidsinstallatie voor onder meer omroep

Audiovisueel totaalsysteem

Elk apparaat, zowel binnen als buiten, is gekoppeld aan het audiovisuele totaalsysteem, waarmee u volledige controle heeft over licht, beeld en geluid. Hier gebruiken wij ons eigen systeem voor, genaamd Cenze. Alle gekoppelde apparaten in uw horecagelegenheid kunnen hiermee vanaf één centrale locatie worden bediend. Gebruikmaken van de audiovisuele toepassingen kan overigens eenvoudig via uw tablet of telefoon. Voor vragen kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse geluidsinstallaties

Naast horecagelegenheden zijn wij gespecialiseerd in de diverse geluidinstallaties. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

Schakel ons in voor uw geluidsinstallatie voor buiten

Bent u er al over uit en wilt u uw horecagelegenheid verrijken met een gloednieuwe geluidsinstallatie voor binnen- en buiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij komen hier spoedig op terug!

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om te bellen. Onze vakmannen staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat al uw vragen over uw geluidsinstallatie voor buiten worden beantwoord.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button