Skip to content

Geluidsinstallatie sportveld

Zoekt u een bedrijf dat de geluidsinstallatie voor een sportveld of voetbalveld kan verzorgen? Rients Faber heeft dan 30 jaar met het installeren van geluidssystemen voor voetbalvelden en overige soorten sportvelden. Naast geluid bieden onze systemen een audiovisuele totaaloplossing, waarmee u ook beeld en licht kunt bedienen. U beheert alles vanaf één centraal punt door middel van een smart-app en heeft te allen tijde de touwtjes in handen. Bel direct voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Een geluidsinstallatie voor elk sportveld of voetbalveld

Geluidsinstallaties van voetbalvelden, atletiekbanen en overige sportvelden laten vaak te wensen over. Zo is de apparatuur vaak verouderd, waardoor men weinig meekrijgt van de omroepmededelingen en het publiek nagenoeg niet van de muziek kan genieten.

Rients Faber zorgt voor de ommekeer, door een hoogwaardig geluidssysteem te installeren, dat niet alleen het geluid evenredig over de tribunes verdeeld, maar ook gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Zo kunt u met de geluidsinstallatie tijdens de rust van de sportwedstrijd muziek afspelen, maar kan het systeem ook gebruikt worden voor omroepmededingen.

Maatwerkoplossing voor elk sportveld!

Door de jaren heen wij geluids- en omroepinstallaties verzorgd voor uiteenlopende typen sportvelden. Zo hebben wij ruime ervaring met geluidssystemen voor voetbalvelden, atletiekbanen, hockeyvelden, maar ook indoor sportzalen en ijsbanen. Onze experts weten waar rekening mee gehouden dient te worden, en bieden u advies over typen geluidsinstallaties. Vragen die onder andere gesteld kunnen worden zijn:

  • Om wat voor type sportveld/ sporthal gaat het?
  • Wat is het doel van de installatie?
  • Hoeveel velden/zalen dienen bereik te worden?
  • Hoeveel luidsprekerboxen zijn nodig?
  • Van waaruit wilt u het bedienen?
  • Wat is het budget?

Antwoord op uw audiovisuele vraagstukken

Rients Faber heeft meer dan 30 jaar ervaring met beeld, licht en geluidsinstallaties voor elk sportveld. Vandaar dat wij in staat zijn antwoord te geven op al uw audiovisuele vraagstukken. Wij werken met een systeem genaamd Cenze, waarmee jij vanaf een centraal punt geluid, beeld en licht kunt bedienen. Denk aan het starten van muziek en omroepberichten op het voetbalveld.

De Cenze app vormt dé audiovisuele totaaloplossing en biedt niet alleen talloze opties, maar is ook nog een eenvoudig in gebruik!

Vrijblijvend advies bij Rients Faber

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin worden al uw vragen beantwoord en ontvangt u een reële schatting van wat het allemaal gaat kosten. Wilt u ons eerst telefonisch wat vragen stellen? Ook daarvoor kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Onze geluidsspecialisten staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u geïnformeerd bent over welke typen geluidsinstallaties wij rondom uw sportveld of voetbalveld kunnen installeren.

Uiteenlopende geluidssytemen voor voetbal- en sportvelden

Naast sportvelden verzorgen wij geluidsinstallaties voor uiteenlopende locaties. Bent u benieuwd wat wij allemaal doen? Bekijk dan onze diensten:

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button