Skip to content

Geluidsinstallatie zwembad

Voor een vakkundige geluidsinstallatie in uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren al meer dan 30 jaar geluidssystemen in zwembaden door heel Nederland. U kunt ons inschakelen voor zwembaden die voor sport wordt gebruikt, maar wij bieden uiteraard ook geluidsoplossingen voor subtropische zwemparadijzen en wellness resorts. Wat het ook mag zijn; wij zorgen altijd voor een maatwerkoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie zwembad

Het belang van een goede geluidinstallatie voor uw zwembad

Een goede geluidsinstallatie is van groot belang voor uw zwembad. Zo kunt u met muziek de ideale sfeer creëren, zodat uw bezoekers aangezet worden tot bewegen, of juist volledig kunnen ontspannen. Naast muziek kan onze geluidsinstallatie gebruikt worden als omroepsysteem, waarmee een boodschap aan iedereen verstaanbaar kan worden gemaakt.

muziekinstallaties voor zwembaden

Antwoord op elk vraagstuk

Aan geluid- en muziekinstallaties voor zwembaden worden hoge eisen gesteld. Zo kunnen vocht en chloordamp uw geluidsapparatuur beschadigen. Wij werken met apparaten die hier resistent tegen zijn, waardoor uw bezoekers ook op de lange termijn van de hoogste geluidskwaliteit kunnen genieten.

Daarnaast hebben zwembaden vaak te kampen met geluidsproblemen, die veroorzaakt worden door schreeuwende kinderen en de stenen wanden. Door het plaatsen van hoogwaardige panelen zorgen wij ervoor dat uw akoestische problemen worden opgelost.

geluidssysteem voor zwembaden centraal beheren

Audiovisueel systeem

Naast geluidsinstallaties kunt u ons inschakelen voor het uitdenken en monteren van beeld- en lichtinstallaties voor uw zwembad. Wij werken met een geavanceerd systeem dat alles samenbrengt, genaamd Cenze. Dit systeem wordt eenvoudig bedient vanaf één centrale locatie. Zo heeft u vanaf één punt volledige controle over beeld, licht en geluid.

licht beeld en geluidsinstallatie voor zwemparadijs

Rients Faber; voor al uw geluidsinstallaties

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche hebben wij de meest uiteenlopende bedrijven van licht-, beeld-, en geluidsinstallaties mogen voorzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Heeft u nog een andere vraag? Ook daarvoor staan wij u graag telefonisch te woord, zodat u de voordelen van een geluidsinstallatie voor uw zwembad helder heeft.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button