Skip to content

Geluidsinstallatie café

De geluidsinstallatie in uw café bepaalt voor een aanzienlijk deel de sfeer. Zeker in een bruin café of ander soort kroeg. Maar bijvoorbeeld ook in een eetcafé, want ook minder prominent aanwezige achtergrondmuziek levert een bijdrage aan de beleving van uw gasten. Op een professionele manier aan de slag gaan met de muziekinstallatie in uw café? Rients Faber is een ervaren specialist met tientallen jaren ervaring. Neem contact op voor meer informatie of vraag nu een offerte aan!

Geluidsinstallatie café

Een nieuwe geluidsinstallatie voor uw café

Start u een nieuwe kroeg of is de geluidsinstallatie in uw café aan vervanging toe? Rients Faber helpt u graag met het installeren van een gloednieuwe muziekinstallatie. Onze ervaren experts maken gebruik van high-end speakers en randapparatuur. We werken onder meer met merken als Bose, Fohhn en Ecler.

Dankzij de keuze voor high-end materialen is niet alleen de geluidskwaliteit goed, maar profiteert u ook van maximale betrouwbaarheid en optimaal bedieningsgemak. Om gedoe met muziekrechten te voorkomen, kunnen we het systeem voor u koppelen aan een muziekcomputer.

Geluidsinstallatie kroeg

Rients Faber biedt maatwerk voor elke kroeg

Rients Faber levert altijd maatwerk. Niet alleen het gebruik van hoogwaardige speakers is daarbij belangrijk. We hebben ruim 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties in de horeca. Daardoor kunnen we voor elke situatie een perfect plan uitwerken.

Benieuwd naar de kosten van een geluidsinstallatie voor uw bruine kroeg, eetcafé of een ander soort café? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen contact met u op om alle noodzakelijke informatie te verzamelen. Daarbij kunt u denken aan de volgende zaken:

  • De oppervlakte en het aantal ruimtes in uw café;
  • Waar het centrale bedieningspunt zou moeten zitten;
  • Wat uw budget is.

Gaat u akkoord met de offerte, dan komen onze installateurs langs om de geluidsinstallatie in het café te plaatsen. Natuurlijk is een uitgebreide uitleg van het systeem inbegrepen.

Muziekinstallatie in het cafe bedienen

Bediening en integratie met licht en beeld

Zorgen over ingewikkelde bediening van uw geluidsinstallatie? Niet als u kiest voor Rients Faber. U gebruikt dan namelijk Cenze, onze eigen applicatie voor de bediening van uw geluidsinstallatie in het café. Dit verloopt eenvoudig via een tablet of computer.

Met Cenze regelt u onder meer de muziekkeuze (eventueel in verschillende zones), het volume en het schakelen tussen muziek en de microfoon. Daarnaast kunt u met Cenze de verlichting en eventuele (narrowcasting) schermen aansturen. Neem dus ook contact op als u een totaaloplossing voor beeld, licht en geluid zoekt.

Geluidsinstallatie café offerte

Geluidsinstallatie in uw café nodig? Vraag nu een offerte aan

Ga voor kwaliteit en ervaring met de dienstverlening van Rients Faber. Benieuwd naar projecten van ons? Bekijk hier een overzicht van door ons opgeleverde audiovisuele installaties.

Natuurlijk is het raadzaam om contact op te nemen, als u vragen heeft over de mogelijkheden en onze dienstverlening. We denken namelijk graag met u mee, zodat u uiteindelijk een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke geluidsinstallatie in uw café heeft!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button