Skip to content

Voor elke audiovisueel vraagstuk, een passende oplossing.

Met onze aanpak gaan we voor het beste resultaat!

Rients Faber in gesprek

1. Luisteren naar uw wensen

Bij Rients Faber werken mensen met passie en toewijding. We willen altijd het optimale resultaat bereiken. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat jij als opdrachtgever exact wil. Welke oplossingen bestaan er, hoe werken ze en hoe relevant zijn ze voor u? Wanneer we de juiste informatie in kaart hebben gebracht, kunnen we beginnen aan een passend ontwerp. Altijd een passend advies en professionele installatie, begeleiding van A tot Z. 

2. Vrijblijvend advies

Alle installaties beginnen aan de tekentafel, wij kunnen voor u het volledige traject uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan het maken van een blokschema tot het volledig aanleveren van akoestisch rapporten. Voor u knopen doorhakt, wilt u natuurlijk zicht hebben op de financiële kant van de zaak, wij rekenen alles voor u uit en bezorgen u een overzichtelijk prijsvoorstel.

3.Voorbereiding in onze technische dienst

Alvorens wij op de locatie aankomen, doen wij veel voorbereidende werkzaamheden in onze eigen workshop. Het volledig monteren en bekabelen van installatie kasten en het uitvoerig testen van de systeemcomponenten als programmeringen. Door deze werkwijze blijven storingen uit kan er op locatie efficiënt worden gewerkt naar een eindresultaat.

4. Montage en inbedrijfstelling

Wij kunnen de gemaakte ontwerpen volledig voor u installeren en programmeren. Onze montage team beschikt over de juiste installatie materialen om uw nieuwe installatie vakkundig te installeren en afregelen. Wij doen dit met uiterste zorg voor uw apparatuur.

5.Wij geven uitleg

Omdat audiovisuele technieken steeds uitgebreider worden , doen wij ter plaatse uitleg aan de gebruikers van de bedieningsapplicatie, zodat een installatie optimaal in gebruik kan worden genomen.

6.Service en onderhoud

Wij adviseren u gebruik te maken van onze jaarlijkse Check-up, een Service en onderhoud aan uw licht geluid of beeld installatie. Als contracthouder wordt u jaarlijks telefonisch benaderd om in overleg een afspraak in te plannen. Hierbij waarborgt u de levensduur en zullen eventuele problemen tijdig kunnen worden opgelost.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
Back To Top Call Now Button