Skip to content

Vakantiepark Roompot Ameland

Buitenverlichting en geluidssysteem Qurios park Ameland

Precies onder de vuurtoren van Ameland ligt het park Qurios Ameland. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Op vakantiepark Qurios Ameland vind je vijf verschillende typen Sea Houses. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. Voor diner (à la carte) kun je in de brasserie terecht. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In de Take-Away bereiden ze heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

  • Voor het nieuwe vakantiepark hebben wij het hoofdgebouw voorzien van een Bose geluidssysteem, er zijn luidsprekers gemonteerd op strategische plaatsen in het restaurant.
  • Voor het animatie team hebben wij een eenvoudige geluidsinstallatie gerealiseerd die bedienbaar is met onze Cenze app, de mobiele installatie is eenvoudig verplaatsbaar in zowel de speelkamer als op het buiten terras.
  • Rondom het hoofdgebouw is sfeervolle buitenverlichting aangebracht. Dit wordt aangestuurd door middel van het BUS PRO systeem hiermee kunnen gemakkelijk met een touchscreen kleuren opgeroepen worden.
  • De bezoekers van het park weten bij aankomst direct dat ze goed zitten. Wij hebben het reclamebord die bij binnenkomst van het park staat voorzien van RGB strips, deze is ook via het touchscreen te bedienen en ook hier kan van kleur gewisseld worden.

 

 

 

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>