Skip to content

Domotica systeem

Wij verzorgen de installatie van domotica systemen voor onder meer bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Met een hoogwaardig domotica systeem bevordert u niet alleen de efficiëntie en communicatie op de werkvloer, maar zorgt u ook voor een verhoogd comfort. Als domotica installateur onderscheiden wij ons door onze ervaring en brede expertise, waardoor de mogelijkheden qua toepassingen nagenoeg eindeloos zijn. Het maakt niet uit welke functie u prioriteert, ons domotica systeem biedt maximale controle over de verlichting en apparatuur in uw pand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Domotica systeem

Uw installateur voor geavanceerde domotica systemen

Tegenwoordig kiest menig bedrijf of organisatie voor een geavanceerd domotica systeem. Een goed systeem stelt u in staat om eenvoudig licht en apparatuur in uw bedrijfspand te beheren. Bovendien kunt u verschillende domotica toepassingen laten verwerken. Neem bijvoorbeeld verlichting die automatisch aangaat zodra werknemers zich in het pand begeven.

Een andere veelgebruikte domotica toepassing binnen de horeca is geautomatiseerde sfeerverlichting. Zo kunnen voor de dagdelen passende lichtsferen worden ingesteld, om daarmee een ideale ambiance te creëren.

Voordelen domotica

Een domotica systeem biedt veel mogelijkheden voor uw bedrijf, en daarmee ook veel voordelen. We geven hieronder de belangrijkste voordelen:

  • Met domotica verhoogt u de bedrijfsproductiviteit
  • Zorgt u voor maximaal comfort
  • Bespaart u ook nog eens op energiekosten
Domotica verlichting

Dé oplossing voor knipperende LED verlichting

Knipperende LED lampen zijn een veel voorkomend probleem. Wij bieden de oplossing in de vorm van een hoogwaardige dimmer. Bovendien kunnen wij u als domotica specialist voorzien van een gedegen advies. Zo is het onder meer belangrijk om te weten welk type dimmer u nodig heeft, welke soorten LED lampen dimbaar zijn en dient u eventueel rekening te houden met de driver (transformator).

Uw audiovisuele expert

Naast domotica installaties zijn wij gespecialiseerd in audiovisuele systemen. Wij bieden een alomvattend systeem dat antwoord geeft op al uw licht-, beeld-, en geluidvraagstukken, genaamd Cenze. Cenze is een audiovisueel systeem dat vanaf één centraal punt bediend kan worden. Hiermee heeft u volledige controle over licht, beeld en geluid. Tevens is ons systeem eenvoudig te gebruiken, waardoor uw werknemers er moeiteloos mee overweg kunnen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met audiovisuele installaties en verzorgen de montage van uiteenlopende domotica systemen. Wat uw wensen ook zijn en wat voor type bedrijf u ook heeft, wij zorgen altijd voor een maatwerkoplossing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog een vraag die u aan ons wilt stellen? Bel of mail ons dan gerust. Onze experts staan u graag te woord en informeren u over onze domotica systemen voor bedrijven.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button