Skip to content

ZeeVaert Bar & Rotisserie Vlieland

ZeeVaert Bar & Rotisserie, met één druk op de knop tot leven

Domotica is een slimme oplossing die zorgt voor meer comfort, gemak en veiligheid. Toekomstgericht én bovendien energie zuinig. Onlangs heeft ZeeVaert Bar & Rotisserie daarom gekozen voor een domaticasysteem. Wij waren verantwoordelijk voor de installatie hiervan.

Maximaal comfort, onzichtbaar aanwezig
De wens van ZeeVaert Bar & Rotisserie was een elegante, betaalbare, uitbreidbare en intelligente automatisering oplossingen. Waarbij ze als uitgangspunt de gebruiker centraal wilden stellen en niet de techniek. Wij hebben gekozen voor een HDL Domotica systeem. Met dit systeem kan met één enkel paneel alle automatisering worden bediend.

Lagere exploitatiekosten
De eerste medewerker die binnenkomt kan met één druk op de knop het hele café  bedrijfsklaar zetten. Ook de schoonmakers zoeken nooit meer naar lichtknopjes. Met één druk op de knop wordt de gewenste ‘sfeer-scene’ opgeroepen.  De verlichting gaat aan, de muziekinstallatie schakelt in, de ventilatie en verwarming worden geactiveerd. Doordat de apparatuur centraal aan en uit te zetten is blijft er na sluitingstijd  geen apparatuur onnodig aan. De investering zorgt uiteindelijk voor aanzienlijk lagere exploitatiekosten. Elk onderdeel van de installatie kan daarnaast worden bediend met een smartphone of tablet.

Quote tevreden klant
“De vele losse installaties in ons café breidden alsmaar uit. De infrastructuur was een chaos. Deze automatiseringsslag tilt gemak en comfort naar een hoger plan. Eenvoudige bediening en een forse energiebesparing´, aldus Leon Westers, bedrijfsleider Westcord.

Geluidsinstallatie
De complete geluidsinstallatie ZeeVaert Bar & Rotisserie hebben wij voorzien van een professionele geluidsinstallatie van Bose. Met deze installatie is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig. Het unieke van dit systeem is dat het mogelijk is om het niet alleen te gebruiken voor  achtergrond muziek. Op het moment dat in de avonduren de Rotisserie wordt omgetoverd tot een nachtclub. Dan is dit voor de muziekinstallatie geen probleem. Ook artiesten kunnen zonder problemen op het geluidssysteem inprikken.

Discoverlichting,
Met de discoverlichting die wij hebben geïnstalleerd is het mogelijk met één druk op de knop de complete Rotisserie  te veranderen in een hippe nachtclub. Zodat er op Vlieland tot in de late uurtjes kan worden genoten van de ZeeVaert.

Camerasysteem
Wij hebben ZeeVaert Bar & Rotisserie  tot slot verschillende dome en vandalisme bestendige camera’s  met een hoge resolutie door het pand geïnstalleerd. De beelden worden opgenomen met een hightech harddisk recorder. Hierdoor is het eenvoudig om de beelden terug te kijken.

Uw eigen domotica systeem
Wilt u meer informatie over dit project of heeft u interesse in een domotica systeem. Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn gecertificeerd Pro-Partner van HDL buspro.

 

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>