Skip to content

Geluidsinstallatie werkplaats

Geluidsinstallatie werkplaats – bent u op zoek naar een specialist die uw werkplaats van een professionele geluidsinstallatie kan voorzien? Wij helpen u daar graag bij! Met meer dan 30 jaar ervaring met diverse geluidssystemen, zorgen wij altijd voor een maatwerkoplossing in uw werkplaats, die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet. Bovendien zijn onze audiosystemen eenvoudig in gebruik, waardoor eenieder de geluidsinstallatie in uw werkplaats kan bedienen. Bel ons gerust voor meer informatie, of vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

Geluidsinstallatie werkplaats

Geavanceerde geluidinstallatie werkplaats

Een geluidsinstallatie bevordert de werksfeer in uw werkplaats, maar dat niet alleen. Onze geluidssystemen dienen namelijk ook om de veiligheid van uw personeel te waarborgen, middels een omroep-functie. In geval van calamiteiten is onze audioapparatuur cruciaal voor het snel en professioneel ontruimen van uw werkplaats.

Daarnaast zijn onze geluidsinstallaties een ideaal middel voor het creëren van een gemoedelijke werksfeer in uw werkplaats. Onze geluidsapparatuur is eenvoudig te bedienen vanaf één centrale locatie, met als gevolg dat iedereen een geschikte afspeellijst kan kiezen en het volume kan bepalen. Dit kan overigens voor elke ruimte worden ingesteld.

Maatwerk geluidsinstallatie werkplaats

Maatwerk geluidssystemen voor uw werkplaats

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties voor onder meer werkplaatsen en fabriekshallen. Maatwerk is wat u van ons kunt verwachten, evenals een gedegen advies. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Waar nodig, adviseren wij u over de beste oplossingen en geschikte audioapparatuur, zodat het geluid op een goede manier over uw werkplaats wordt verdeeld. Vragen die gedurende het proces worden gesteld luiden als volgt:

  • Om hoeveel ruimtes gaat het?
  • Wat zijn de oppervlaktes?
  • Wat dienen de geluidsinstallaties voor?
  • Hoeveel luidsprekerboxen dienen er geïnstalleerd te worden?
  • Waar dient het centrale bedienpunt te komen?
  • Kan het geluidssysteem gekoppeld worden aan een brandmeldinstallatie?
  • Is het mogelijk om automatische meldingen te programmeren?
  • Wat is het budget?
Geavanceerd geluidssysteem voor werkplaats

Storingsvrij en conform Arbowet

Onze geluidsinstallatie kan eenvoudig gekoppeld worden aan internetradio’s. Reguliere radiozenders hebben regelmatig storingen. Door uw geluidssysteem te koppelen aan internetradio’s, zorgt u ervoor dat de optimale werksfeer in uw werkplaats behouden blijft.

Een factor waar u rekening mee dient te houden is het volume. Een hoog volume kan het gehoor van uw werknemers beschadigen. Onze geluidsinstallatie biedt maximale controle over het geluidsniveau in uw arbeidsruimte, zodat u altijd conform de Arbowet kunt opereren.

Geluidsinstallatie in werkplaats door Rients Faber

Controle over licht, beeld en geluid in uw werkplaats

Als specialist op het gebied van audiovisuele totaaloplossingen, kunnen wij u van een audiosysteem voorzien dat antwoord geeft op al uw vragen omtrent licht, beeld en geluid. Wij hebben ons eigen systeem ontwikkeld, genaamd Cenze. Hiermee heeft u vanaf één centraal punt volledige controle over licht, beeld en geluid. Cenze kan gebruikt worden voor meerdere ruimtes en is tevens heel eenvoudig te bedienen. Wilt u het maximale uit de geluidsinstallatie in uw werkplaats halen? Bel ons dan om de mogelijkheden te bespreken!

Rients Faber verzorgt geluidinstallaties voor werkplaatsen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u weten wat een professionele geluidsinstallatie u ongeveer gaat kosten? Bel ons dan gerust, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zijn er nog andere vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Ook deze kunt u altijd telefonisch aan ons stellen. Wij gaan graag met u in gesprek en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u ons inschakelt voor een professionele geluidsinstallatie in uw werkplaats.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse geluidsinstallaties

Naast horecagelegenheden zijn wij gespecialiseerd in de diverse geluidinstallaties. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button