Skip to content

Bedrijven en overheid

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing voor uw bedrijf of overheidsinstantie? Wat uw bedrijfssituatie ook betreft, wij vinden dé oplossing voor u. Wij kunnen voor elk bedrijf professionele beeld-, licht- en geluidsinstallaties leveren. Hiernaast hebben wij ons eigen bedieningssysteem waarmee u deze systemen gemakkelijk met een tablet of smartphone kunt bedienen.

Geluidsinstallatie voor bedrijven en overheid

Geluid

Uw bedrijf voorzien van een goede geluidsinstallatie is een uitstekende investering. In eerste instantie denk je daarbij waarschijnlijk aan het afspelen van muziek, wat natuurlijk goed is voor de werksfeer. Maar ook aan de veiligheid kan een geluidsinstallatie bijdragen. Zo is het mogelijk om de brandmeldinstallatie te koppelen aan de installatie, wat van groot belang is om een ontruiming goed te laten verlopen.

Bij het aanleggen van een geluidssysteem kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen op het gebied van speakers, want ook de aansturing is perfect geregeld met onze eigen software. Zo bedient u makkelijk de muziek vanaf een tablet of computer.

Onze geluidssystemen kunnen op allerlei werkplekken worden geïnstalleerd. Zo leveren wij geluidsinstallaties voor bedrijfshallen, kantoren en fabrieken.

Audiovisuele oplossing voor bedrijven en overheid

Beeld

Naast geluidsinstallaties kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van visuele oplossingen. Op dit gebied bieden we verschillende geavanceerde oplossingen.

Om de kwaliteit van uw presentaties en vergaderingen te garanderen is een helder presentatiescherm vereist. Wij leveren hoogwaardige schermen die door het draadloos verbinden zorgen voor een professionele ervaring. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina over presentatieschermen.

Uw doelgroep (personeel, klanten, etc.) voorzien van bedrijfsinformatie kan soms een uitdaging zijn. Wij bieden de oplossing: narrowcasting. Door middel van digitale schermen kunt u gericht boodschappen op specifieke tijdstippen delen. Meer informatie kunt u vinden onze pagina over narrowcasting.

Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijf beschermd is? Wij leveren beveiligingscamera systemen naar uw wensen en voorzien u graag van passend advies. Voor meer informatie kunt u onze pagina over beveiligingscamera’s bezoeken.

Bediening audio in bedrijven

Bediening

Om de bediening van uw installatie te vereenvoudigen hebben wij ons eigen systeem ontwikkeld: Cenze. Cenze is in feite een digitaal bedieningspaneel dat gebruikt wordt op een tablet of computer.

De mogelijkheden van Cenze zijn talrijk. Bedien bijvoorbeeld de muziek in verschillende ruimtes, regel de content op een narrowcasting scherm of bekijk beelden van beveiligingscamera’s.

Met Cenze beschikt u als organisatie over een uitgekiend en multifunctioneel digitaal bedieningspaneel. Meer weten? Lees hier meer over Cenze of neem contact op voor meer informatie.

Presentatiescherm in een bedrijf

Licht

Goede verlichting in een bedrijvenpand is essentieel. Zo kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden optimaal uitvoeren wanneer het goed verlicht is. Verder zal goed afgesteld licht een fijne sfeer creëren om in te werken.

Met een domotica systeem beheert u al uw verlichting vanaf een computer of tablet. Bepaal eenvoudig de verlichting per ruimte individueel of collectief. Hiernaast kunt u de verlichting instellen enkel aan te gaan bij aanwezigheid van werknemers. Wat weer een positief effect op uw energiekosten zal hebben.

Onze hoogwaardige systemen worden door kundige installateurs geplaatst en zij zullen u voorzien van advies op maat. Wilt u meer weten over verlichting en de domotica opties en voor uw bedrijf? Bezoek dan onze pagina over domoticasystemen.

Recente projecten

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button