Skip to content

Geluidsinstallatie fabriek

Geluidsinstallatie fabriek – wilt u een professioneel geluidssysteem in uw fabriekshal laten monteren? Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Door de jaren heen hebben wij zowel grote fabriekshallen als de wat kleinere werkplaatsen en productieruimtes van geavanceerde geluidsinstallaties voorzien. Wij houden altijd rekening met de complicaties, zoals de slechte akoestiek van de ruimte. Bovendien biedt ons audiosysteem de mogelijkheid om voor elke ruimte de muziek en het volume te bepalen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe geluidsinstallatie, of bel ons om de mogelijkheden voor uw fabriek te bespreken!

Geluidsinstallatie fabriek

Professionele geluidsinstallatie voor uw fabriek

Als specialist op het gebied van geluidsoplossingen hebben wij door de jaren heen menig fabriek van een geluidssysteem voorzien. Het maakt niet uit of het gaat om een grote fabriekshal, of een wat kleinere ruimte, zoals een productieruimte; onze vakmannen weten precies wat u nodig heeft voor zowel een goede akoestiek als een veilige en professionele geluidsinstallatie.

Voor werknemers is het van doorslaggevend belang dat de veiligheid van het personeel te allen tijde kan worden waarborgen. Onze geluidsapparatuur wordt dagelijks in talloze fabriekshallen gebruikt voor omroep. Het programmeren van automatische meldingen kan heel eenvoudig. Daarnaast is het mogelijk om uw geluidsinstallatie in de fabriek te koppelen aan een brandmeldsysteem, waarmee u in geval van calamiteiten snel en professioneel een locatie ontruimt.

Geluidssysteem voor fabriek

Verzekerd van de hoogste geluidsstandaard in uw fabriekshal

Kiezen voor onze professionele geluidsinstallaties in fabrieken heeft als gevolg dat u profiteert van hoge geluidskwaliteit. Dit is te danken aan de hoogwaardige apparatuur, maar ook aan onze jarenlange vakkennis. Als het op akoestiek aankomt, zijn fabriekshallen complexe ruimtes. Onze vakmannen houden hier rekening mee bij het plaatsen van luidsprekerboxen. Het resultaat is een optimale geluidsverdeling en een positieve werksfeer.

Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat muziek de sfeer op de werkvloer bevordert en daarmee ook de productiviteit. Vooral als het gaat om herhalende taken of een lawaaierige productiehal, blijkt muziek een positieve invloed te hebben en de nodige ontsnapping te bieden. Graag informeren wij u naar de vele voordelen van professionele geluidsinstallaties voor fabrieken. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Multifunctionele geluidsinstallatie voor fabriekshallen genaamd Cenze

Maatwerk geluidssystemen voor productieruimtes

Voor al uw vragen omtrent een geluidsinstallatie in een fabriek bent u bij ons aan het juiste adres. Graag luisteren wij naar uw wensen en helpen wij u aan een maatwerk geluidsoplossing voor uw fabriek. Het start allemaal met een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij uw wensen en behoeften in kaart worden gebracht. De laatste stap is uiteraard de montage; vakkundig en efficiënt uitgevoerd door onze specialisten. Vragen die gaandeweg het proces aan u gesteld worden, of die u aan ons kunt stellen, volgen hieronder:

  • Om hoeveel fabriekshallen gaat het?
  • Wat zijn de oppervlaktes?
  • Waar dient de geluidsinstallatie voor?
  • Hoeveel luidsprekerboxen heeft u nodig voor een optimale geluidsverdeling?
  • Dient het geluidssysteem aan een brandmeldinstallatie te worden gekoppeld?
  • Wilt u automatische meldingen gebruiken?
  • Heeft u audiovisuele oplossingen al eens overwogen?
  • Waar wilt u het centrale bedienpunt hebben?
  • Wat is uw budget?
Geluidsapparatuur in fabriek geplaatst door Rients Faber

Audiovisuele totaalinstallateur

Naast geluidsinstallaties verrijken wij fabriekshallen regelmatig van audiovisuele totaaloplossingen. Wij hebben ons eigen systeem ontwikkeld, genaamd Cenze. Met de Cenze  app heeft u te allen tijde volledige controle over licht, beeld en geluid. Het maakt niet uit of het om één of tien productieruimtes gaat, u kunt per ruimte een geschikt radiostation kiezen en bepaalt tevens het geluidsniveau. Met Cenze heeft Rients Faber een unieke applicatie op de markt gebracht, die diverse voordelen kent ten opzichte van alternatieven.

Tegelijkertijd bedient u eenvoudig de lichtinstellingen en is er altijd nog ruimte voor visuele toepassingen, in vorm van presentatieschermen voor op kantoor. Alles wordt eenvoudig bedient vanaf één centrale locatie. Het bedienen van een geluidsinstallatie in de fabriek was nog nooit zo makkelijk. Bel ons gerust voor meer informatie!

Wij voorzien uw fabriek van een hoogwaardige geluidsinstallatie

Bent u erover uit en wilt u ons inschakelen voor een hoogwaardig geluidssysteem? Graag informeren wij u naar de mogelijkheden en de vervolgstappen. Naast dat wij volledig ontzorgend werken, staan wij ook bekend om onze maatwerk geluidsoplossingen voor fabriekshallen. Bevorder de werksfeer in uw productiehallen en zorg ervoor dat de veiligheid van uw personeel te allen tijde wordt gewaarborgd. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen? Schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan wij u te woord en voorzien we u zo nodig van een gedegen advies, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u contact met ons opneemt voor een geluidsinstallatie in uw fabriek.

Geluidsinstallaties voor fabrieken en andere locaties

Naast geluidssystemen voor fabrieken hebben wij door de jaren heen uiteenlopende geluidsinstallaties verzorgd. U kunt ons onder meer inschakelen voor onderstaande diensten:

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button