Skip to content

Sportaccommodaties

Wij van Rients Faber voorzien uw sportaccommodatie graag van dé geschikte audiovisuele oplossing. Door het leveren van maatwerk is het mogelijk om voor ieder bedrijf professionele beeld-, licht- en geluidsinstallaties te leveren. Wat uw bedrijf ook vereist, wij kunnen de oplossing leveren. Als totaal oplossing hebben wij ons eigen bedieningssysteem ontwikkeld. Hiermee kunt u de geleverde systemen eenvoudig bedienen vanaf een tablet of computer.

Geluidsinstallatie voor zwemsport

Geluid

Het hebben van een professionele geluidsinstallatie bij een sportaccommodatie is onmisbaar. Zo kan je met muziek sporters motiveren om het maximale uit zichzelf te halen. Hiernaast kunt u het systeem voor praktische doeleinden gebruiken. U kunt hierbij denken aan het doorgeven van scores en andere boodschappen.

Wanneer u kiest voor een geluidsinstallatie van Rients Faber is hoogwaardige kwaliteit een garantie. Wij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van geluidsinstallaties voor sportaccomodaties. Naast een excellente geluidskwaliteit is de bediening van het systeem een peulenschil. Met ons eigen besturingssysteem kunt u eenvoudig het volume en andere geluidsinstellingen regelen vanaf uw tablet of computer.

Wij leveren geluidssystemen aan allerlei sportaccommodaties. U kunt onder andere bij ons terecht voor geluidssystemen voor sportvelden, sporthallen, sportscholen, kantines en zwembaden.

Beveiligingscamera in een zwembad

Beeld

Communiceren met uw sporters kan op verschillende manieren. Echter blijft niks zo goed hangen als visuele informatie. Narrowcasting is hier de ideale oplossing voor. Met narrowcasting worden er beeldschermen geplaatst op door u aangegeven plaatsen. Hiermee kunt u gericht sporters, publiek en sponsoren voorzien van bijvoorbeeld uitslagen, kleedkamer informatie of actuele promoties. Deze berichten kunt eenvoudig plaatsen via ons besturingssysteem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze pagina over narrowcasting.

Verder kunnen wij de veiligheid van uw accommodatie verbeteren door het plaatsen van beveiligingscamera’s. Om de bediening van de camera’s te vereenvoudigen zijn ze aangesloten op het centrale besturingssysteem. Hierdoor kunt u vanaf u tablet of computer zien wat er op uw terrein gebeurt. Meer informatie? Bezoek dan onze pagina over beveiligingsinstallaties.

Cenze bedieningsapp in de sporthal

Bediening

De bediening van onze systemen gebeurt via ons eigen besturingssysteem ‘Cenze’. Dit domoticasysteem maakt het mogelijk om alle systemen vanaf een centrale plek te besturen.

Het systeem heeft vele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld de muziek in verschillende ruimtes bedienen en narrowcasting content aanpassen.

Wanneer u kiest voor Cenze haalt u een kwalitatief besturingssysteem in huis. Het is een digitaal besturingssysteem dat u als app op uw tablet of computer kunt installeren. We hebben dit systeem jaar op jaar verbeterd en ontwikkeld. Door het systeem zelf te ontwikkelen hebben wij zelf controle over de kenmerken van het programma. En kunnen wij zelf elementen toevoegen indien nodig. Voor meer informatie kunt u terecht hier terecht.

Geluidsinstallatie in een sporthal

Licht

Rients Faber kan uw lichtinstallaties aansluiten op een domoticasysteem. Hierdoor heeft u de controle over uw verlichting vanaf uw tablet of computer. Dit systeem biedt diverse geavanceerde opties. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de verlichting alleen aan zal gaan wanneer er iemand aanwezig is. Wat een positief effect zal hebben op uw energiekosten.

Hiernaast kunnen wij u voorzien van passend advies omtrent verlichting om de verlichting van uw accommodatie optimaal te maken. Wij kunnen u onder andere adviseren over het type lampen, dimmers en transformators.

Voor meer informatie kunt onze pagina over domoticasystemen bezoeken.

Recente projecten

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button