Skip to content

Geluidsinstallatie sportschool

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de geluidsinstallatie in uw sportschool vakkundig kan verzorgen? Wij hebben door de jaren heen vele sportscholen voorzien van hoogwaardige geluidsinstallaties. Fitness met muziek biedt namelijk niet alleen een fijnere sportervaring, maar zorgt ook voor een hoop motivatie tijdens het trainen. Ons geluidssysteem voldoet aan alle kwaliteitseisen en is centraal beheerbaar, zodat u in elke ruimte volledige controle heeft over muziek en volume. Bel vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geluidsinstallatie sportschool

Multifunctionele geluidsinstallatie voor uw sportschool

Onze muziekinstallaties voor sportscholen zijn multifunctioneel en maken het mogelijk voor u om in elke ruimte zelf de muziek en het volume te bepalen. Een fitnesszaal vraagt om een ander soort muziek dan een bar of lounge, terwijl groepslessen weer een eigen aanpak vereisen.

Ons geluidssysteem biedt de ideale oplossingen voor sportscholen: een centraal beheerd systeem, waarbij vanaf één punt het geluid in elke zaal wordt bediend. Zo creëert u een omgeving waarin uw leden het maximale uit zichzelf kunnen halen, maar waar ook plek is voor ontspanning en sociaal contact.

sportschool met multifunctionele geluidsinstallatie

Meer dan alleen een muziekinstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in audiovisuele totaaloplossingen en bieden meer dan alleen geluidsinstallaties voor fitnesscentra. Zo schakelt u ons ook in voor licht en beeldinstallaties. Wij werken met een hoogstaand systeem dat alles samenbrengt, genaamd Cenze.

Hiermee heeft u maximale controle over licht, beeld en geluid, zodat u in elke ruimte de ideale sfeer kunt creëren. Daarnaast is Cenze een erg gebruiksvriendelijk systeem, dat centraal wordt beheerd. Bent u benieuwd wat ons audiovisuele installaties voor uw sportschool kunnen betekenen? Bel ons dan gerust!

muziekinstallatie sportschool

Van advies tot plaatsing

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met muziekinstallaties voor fitnesscentra. Vandaar dat we u naast de installatie ook van advies kunnen voorzien. Heeft u nog vragen over geluidsapparatuur, of wilt u advies ontvangen over de plaatsing van luidsprekerboxen in uw sportschool? Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u gedurende het hele proces van deskundig advies. Voorbeelden van vragen die wij aan u zullen stellen zijn:

  • Om hoeveel ruimtes gaat het?
  • Wat is het doel van elke ruimte?
  • Wat is de sfeer die u uit wilt dragen?
  • Waar wilt u het centraal punt hebben?
  • Wat is uw budget?
muziek en geluidsinstallatie fitness

Vrijblijvende offerte voor uw sportschool geluidsinstallatie

Naast sportscholen installeren wij ook geluidsinstallaties voor sportvelden, zwembaden, sporthallen en kantines. En we zijn buiten de sportwereld actief, bijvoorbeeld met geluidsinstallaties in de horeca en in kantoren.

Bent u benieuwd wat wij voor uw fitnesscentrum kunnen betekenen? Bel ons dan gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Heeft u nog vragen voor ons? Ook daar kunt ons natuurlijk altijd telefonisch voor bereiken. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen omtrent de geluidsinstallatie voor uw sportschool.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button