Skip to content

Multifunctioneel centrum

Diverse multifunctionele centra in Nederland zijn uitgerust met onze apparatuur. Natuurlijk verschilt de invulling van een multifunctioneel centrum per locatie. Zoekt u als beheerder naar oplossingen op het gebied van beeld, geluid en licht? Wij kunnen u helpen met maatwerk. We zijn benieuwd naar uw wensen, dus twijfel niet en neem contact op!

Geluidsinstallatie Multifunctioneel Centrum

Geluidsinstallatie voor een multifunctioneel centrum

Multifunctionele centra bevatten bijvoorbeeld dorpshuizen, onderwijsinstellingen, gezondheidscentra en kinderdagverblijven. Elke ruimte kunnen wij uitrusten met een professionele geluidsinstallatie.

We gaan daarbij verder dan het simpelweg ophangen van speakers. Onze professionals zorgen voor de juiste hardware, perfecte plaatsing en eenvoudige bediening. Natuurlijk bieden we de mogelijkheid om een geluidsinstallatie ook als omroepinstallatie in te zetten. Zelfs het plaatsen van een ringleiding voor slechthorenden is mogelijk.

Om gedoe met muziekrechten te voorkomen, kunt u bij ons kiezen voor een muziekcomputer met bijbehorende software. De afdracht van muziekrechten (zoals BumaStemra) is daarbij inbegrepen.

  • Professionele geluidsinstallatie op basis van hoge kwaliteit hardware
  • Eenvoudige bediening, ook per zone in te delen
  • Voor muziek, omroepberichten, reclame en meer
Multifunctioneel centrum de Colle Kollum presentatiescherm

Presentatieschermen, televisies en narrowcasting

Naast geluid is ook beeld belangrijk voor multifunctionele centra. Vaak ziet u er narrowcasting schermen voor het verspreiden van informatie. Tegelijk zijn presentatieschermen doorgaans gewenst, omdat multifunctionele centra ideaal zijn voor buurtbijeenkomsten, cursussen en meer.

Wat betreft beeld voorzien wij u van verschillende soorten presentatieschermen, televisies en beveiligingscamera’s. Natuurlijk zijn opties zoals een touchscreen beschikbaar. Indien gewenst kunnen we beeld combineren met geluid. Wij zorgen ongeacht het gekozen systeem voor eenvoudige bediening.

Verlichting multifunctioneel centrum

Verlichting

Een multifunctioneel centrum vraagt om multifunctioneel inzetbare verlichting. Rients Faber regelt het voor u. Wij zorgen dat de verlichting voor elke gewenste situatie aanpasbaar is. Daarbij hoort natuurlijk ook het koppelen aan beeld en geluid.

Professionele verlichting draagt bij aan de sfeer en veiligheid. Niet alleen helpen wij u met reguliere verlichting, want ook het installeren van podiumverlichting en discoverlichting behoort tot ons werkgebied. De bediening is mogelijk met een app, bijvoorbeeld vanaf een tablet.

Cenze MFC de Kolle

Bediening met Cenze

Maakt u zich zorgen over de bediening van beeld, geluid, licht of camera’s? Dat is niet nodig als u de installatie door Rients Faber laat doen. Al onze oplossingen zijn eenvoudig te bedienen via Cenze, ons eigen platform. Afhankelijk van de toepassing verloopt de bediening via een PC of tablet.

De opties zijn uitgebreid: u kunt bijvoorbeeld het volume bijstellen, muziekbronnen wisselen, het licht dimmen, uw narrowcasting schermen instellen en camera’s bedienen. Natuurlijk is bij elke installatie uitgebreide uitleg van onze specialisten inbegrepen. Daarnaast staan wij voor u klaar om al uw vragen over het gebruik te beantwoorden.

  • Eenvoudige bediening via Cenze
  • Gecombineerde aansturen van beeld, licht en geluid
  • Uitgebreide uitleg bij installatie, support op afstand

Recente projecten

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button