skip to Main Content

Kerk TV

Kerk TV – wilt u de mensen thuis de mogelijkheid bieden om eenvoudig uw kerkdienst te volgen? Wij helpen u hier graag bij. Zo kunnen wij een bestuurbare camera in uw kerk installeren, maar kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van videomixers, geavanceerde software, of meerdere camera’s. Daarmee brengt u niet alleen de kerk, maar ook de overige ruimtes onder de aandacht. Wij zorgen ervoor dat de apparatuur snel en vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat uw gemeenteleden spoedig via een streaming platform van Kerk TV uw dienst kunnen bijwonen. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in!

Kerk TV

Full-HD kwaliteit met Kerk TV

Wij installeren camera’s, waarmee uw kerkdienst in full-HD videokwaliteit kan worden bijgewoond. De populariteit hiervan is de afgelopen weken enorm toegenomen. Door het coronavirus kiezen steeds meer kerken ervoor om met slechts enkele leden de dienst te verzorgen en gebruik te maken van een streaming platform van Kerk TV, zoals Kerkdienstgemist.nl of Kerkomroep.nl. Hierop kan iedereen vanuit huis de eredienst in full-HD kwaliteit bijwonen.

Kerktelevisie

Veel ervaring met kerktelevisie

Wij hebben veel ervaring met het installeren van camera’s en videomixers voor kerktelevisie. Hierbij maken wij gebruik van een alles-in-één systeem, genaamd Cenze. Met Cenze behoudt u volledige controle over beeld, licht en audio tijdens de kerkdienst. Het gevolg hiervan is dat u gedurende een gestreamde dienst eenvoudig kunt schakelen tussen camera’s, het volume kunt aanpassen en nog zoveel meer.

Volledige controle over licht, beeld en geluid tijdens de kerkdienst

Antwoord op al uw vragen

Heeft u nog een brandende vraag, of wilt u graag advies ontvangen? Bel ons dan gerust. Wij staan u graag te woord en helpen met onderstaande vragen:

  • Heb ik één of meer camera’s nodig?
  • Voldoet een reguliere internetverbinding?
  • Heb ik een licentie nodig?
installatie van camera's voor Kerk TV

Rients Faber: snelle en vakkundige installatie

Voor een snelle en vakkundige installatie bent u bij Rients Faber aan het juiste adres. Onze monteurs komen u graag tegemoet en bieden maatwerkoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze dan gerust door te bellen of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat al uw vragen omtrent Kerk TV spoedig beantwoord zullen worden.

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button Back To Top