Skip to content

Omroepinstallatie

Een omroepinstallatie is noodzakelijk voor een goede bedrijfscommunicatie. Door middel van een omroepsysteem kunnen de werknemers direct worden bereikt, maar is het ook mogelijk om het publiek te informeren. Wij ontwerpen en monteren hoogwaardige omroepinstallaties voor fabrieks-en bedrijfshallen, maar ook voor winkelcentra, warenhuizen en sportvelden. Om wat voor omroepoplossing het ook mag gaan: wij denken graag met u mee en leveren maatwerk. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Omroepinstallatie

Professionele omroepinstallatie

Wilt u een omroepinstallatie laten monteren, of wilt u advies ontvangen over een geavanceerd omroepsysteem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn expert in het uitdenken en installeren van geluidssystemen voor uiteenlopende toepassingen. U kunt ons o.a. inschakelen voor fabriekshallen, bedrijfshallen, warenhuizen, winkelcentra, stations, sporthallen en sportvelden. Wij zorgen altijd voor een oproepoplossing die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet!

Heeft u nog wat vragen die u aan ons wilt stellen? Bel ons dan gerust, of vul het onderstaande contactformulier in. Vragen die wij vaak gesteld krijgen zijn:

  • Hoeveel omroep speakers heb ik nodig voor mijn bedrijfsruimte?
  • Waar moet de apparatuur geplaatst worden voor een optimale verstaanbaarheid?
  • Is het mogelijk om mijn omroepinstallatie te koppelen aan een brandmeldsysteem?
  • Kan het systeem geprogrammeerd worden om automatisch mededelingen te verspreiden?
Omroepsysteem

Veelzijdig omroepsysteem

Onze omroepsystemen kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden. Wilt u uw apparatuur gebruiken voor achtergrondmuziek? Dat is zeker mogelijk. Ook kunt u muziek combineren met een omroepinstallatie. We zien dit vaak terug in fabriekshallen en supermarkten. Daarnaast kunt u met ons systeem het geluid regelen in elke ruimte. Door het programma en het volume op de ruimte af te stemmen, bent u in staat een ideale werksfeer te creëren.

Onze omroepinstallaties worden veel gebruikt op scholen. Zo kan het systeem dienen ter signalering van de lestijden. Bovendien is het mogelijk om de apparatuur te koppelen aan een ontruimingsinstallatie. Op het moment dat deze geactiveerd is, wordt de muziek stilgelegd, zodat het signaal goed hoorbaar is. Vaak is een ontruimingsinstallatie verplicht. De specifieke eisen staan omschreven in NEN 2575.

hoogwaardige omroepinstallaties

Wij leveren maatwerk

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het installeren van omroepinstallaties. Talloze bedrijven binnen uiteenlopende branches hebben door de jaren heen de revue gepasseerd. Vaak is er behoefte aan maatwerk. Elke bedrijfsruimte is namelijk uniek en vereist een eigen omroepsysteem.

Dit kan te maken hebben met de werkzaamheden, maar ook met de indeling en het formaat van de ruimte. Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee, zodat een systeem ontstaat dat perfect aansluit bij uw organisatie.

Omroep speaker

Cenze: antwoord op uw audiovisuele vraagstukken

Wij verzorgen meer dan alleen omroepsystemen. Als audiovisuele expert hebben wij een systeem ontwikkeld dat antwoord geeft op al uw audiovisueel vraagstukken: Cenze. Met Cenze heeft u een systeem dat licht, beeld en geluid samenbrengt. Bovendien kan het systeem vanaf één locatie beheerd worden.

Daar komt nog bovenop dat Cenze zeer eenvoudig in gebruik is, waardoor uw medewerker er binnen de kortste keren mee overweg kunnen. Ook dat is een reden om voor een omroepinstallatie van Rients Faber te kiezen.

Ruime ervaring met uiteenlopende geluidsinstallaties

Naast omroepinstallaties kunt u ons o.a. inschakelen voor onderstaande diensten:

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een indicatie ontvangen van de kosten voor een nieuw omroepsysteem? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij komen hier binnen enkele dagen op terug. Heeft u nog wat vragen die u aan ons wilt stellen? Dat kan via het onderstaande contactformulier, of door ons te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over

Wilt u ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in uw organisatie?
Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button