Skip to content

Disco verlichting

Professionele disco verlichting laten plaatsen? Dat feestje laat Rients Faber niet aan zijn neus voorbijgaan. Al vanaf de start van ons bedrijf plaatsen wij discolampen in horecagelegenheden, zoals discotheken en feestcafés. Maar in feite kan dit type op elke gewenste locatie geplaatst worden. Kiest u voor Rients Faber, dan kiest u voor verlichting van de hoogste kwaliteit en optimaal bedieningsgemak. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor disco verlichting!

Disco verlichting

Professionele disco verlichting

De rol van verlichting in discotheken en andere uitgaansgelegenheden valt niet te onderschatten. Disco verlichting zorgt voor een perfect samenspel met de muziek, waardoor bezoekers volledig uit hun dak kunnen gaan.

Als professionals met vele jaren ervaring weten we als geen ander hoe we discoverlichting moeten plaatsen. We zorgen voor een doordachte plaatsing van elke lamp. Daarbij maken we gebruik van energiezuinige LED lampen.

Onze geluidsgestuurde verlichting is geschikt voor onder meer discotheken, feestcafés, zalencentra en sportaccommodaties. Bij het samenstellen van een installatie kunnen we de volgende componenten toepassen:

  • LED parren
  • Movingheads
  • Stroboscopen
  • Spiegelbollen
  • Lasers
Disco verlichting LED

Eenvoudige bediening

Het aansturen van discoverlichting lichteffecten gaat heel eenvoudig. Vergeet moeilijk te bedienen apparatuur. Barpersoneel kan met een druk op de knop de juiste sfeer bepalen. Hiervoor wordt een bedieningspaneel geleverd, waarbij er vier basisinstellingen beschikbaar zijn. Die verlopen van rustige overgangen naar de meest intense lichteffecten. Hoe later op de avond, hoe meer de disco verlichting los mag gaan!

Naast het bedieningspaneel bieden wij de optie om discoverlichting te bedienen met de Cenze app. Deze applicatie voor pc of  tablets is ook geschikt voor het bedienen van bijvoorbeeld beeld en geluid.

Discoverlichting laten installeren

Discoverlichting en meer

Als wij LED disco verlichting plaatsen, bieden we uiteenlopende opties. Naast bijvoorbeeld LED parren, stroboscopen en lasers kunnen we de installatie verder uitbreiden met rookmachines en CO2 kanonnen. Vraag gerust naar vrijblijvend advies, wij weten als geen ander wat het beste past bij uw onderneming.

Discoverlichting levert een grote bijdrage aan uw feesten. Maar die verlichting kan op zijn beurt natuurlijk niet zonder hoge kwaliteit audio. Ook op dat gebied kunnen wij helpen, want wij plaatsen professionele geluidsinstallaties in horecabedrijven. Daarbij maken we gebruik van hoge kwaliteit speakers, versterkers en bedieningsapparatuur.

LED disco verlichting

Vrijblijvend advies of een offerte aanvragen

Met LED verlichting een disco of andere locatie verbeteren? Wij geven graag vrijblijvend advies. Neem dus gerust contact op. Als we een plan gaan maken, komen we langs om de ruimte te bekijken. Vervolgens kunnen we goed bepalen welke lampen waar geplaatst moeten worden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hoge kwaliteit disco verlichting met eenvoudige bediening laten installeren? Neem nu contact op!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button