Skip to content

Audio installateur

Als professionele audio installateur helpt Rients Faber u met het plaatsen van geluidsinstallaties op uiteenlopende locaties. Denk aan sportaccommodaties, horecabedrijven, fabrieken, kantoren en ook woonhuizen. Onze installateurs plaatsen audiosystemen van de hoogste kwaliteit, waarbij we merken als Bluesound, Fohhn, Elan en Bose gebruiken. We zorgen dat de bediening eenvoudig via onze eigen Cenze app te regelen is. Daarnaast is integratie met licht en beeld mogelijk, wanneer u Rients Faber kiest als uw professionele audio installateur.

Audio installateur

Professionele audio installateur

Bij onder meer speeches en omroepberichten is verstaanbaarheid van groot belang. Daarnaast geniet u meer van muziek en filmgeluid met een perfect afgestelde installatie. Er zijn dus redenen genoeg om een professionele audio installateur in te schakelen.

Met ruim 30 jaar ervaring is Rients Faber een installateur van het hoogste niveau. Ooit begonnen met audio-installaties in discotheken, tegenwoordig een begrip op het gebied van audio in heel Nederland. Enkele locaties waar wij geluidsinstallaties op maat kunnen plaatsen:

Thuis uw audio installatie op orde brengen? Ook voor particulieren zijn wij er. Neem gerust contact op voor projecten in bestaande woningen en nieuwbouwhuizen.

Professionele geluidinstallatie

Gebruiksvriendelijke geluidsinstallatie

Los van de geluidskwaliteit is de bediening van groot belang. Als audio installateur houden we daar vanzelfsprekend rekening mee. We hebben onze eigen app, genaamd Cenze. Dit is een multifunctionele applicatie voor het bedienen van geluid, beeld en licht.

Dankzij Cenze kan elke gebruiker makkelijk overweg met de geluidsinstallatie. Het starten of stoppen van muziek, veranderen van het volume of inschakelen van een (draadloze) microfoon was nog nooit zo eenvoudig. Meer weten? Neem gerust contact op met onze audio installateurs!

Professionele audio installateur

Audio installateurs voor kritische luisteraars

Perfecte verstaanbaarheid en goed klinkende muziek zijn prioriteiten van onze installateurs. Audiomerken die wij gebruiken staan dan ook allemaal bekend als high-end. Wij installeren bijvoorbeeld apparatuur van Bose, Fohhn, Bluesound en Elan.

Elke installatie op het gebied van audio is maatwerk. We maken een plan waarin we de juiste luidsprekers en randapparatuur samenstellen. Ook wordt kritisch gekeken naar de akoestiek in een ruimte, zodat het eindresultaat perfect klinkt. Waar we draadloze apparatuur gebruiken, besteden we extra aandacht aan een perfect werkend draadloos netwerk.

Geluid kan per zone geïnstalleerd worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat u in verschillende ruimtes tegelijk verschillende muziek kunt afspelen. Dit wordt ook wel multiroom audio genoemd.

Professioneel geluid en licht

Integratie van beeld, licht en meer

Met een perfect geïnstalleerde geluidsinstallatie is alles goed te horen. Maar wat als er ook wat te zien moet zijn? Dan is de integratie van beeld natuurlijk ook mogelijk. Rients Faber kan je geluidssysteem bijvoorbeeld koppelen aan een presentatiescherm, beamer of televisie.

Het audiovisuele totaalpakket wordt compleet met de integratie van licht. Denk aan podiumverlichting, maar ook verlichting in verschillende soorten gebouwen. Voor zowel licht, beeld als geluid geldt dat we de bediening kunnen regelen met de Cenze app. Zelfs het bedienen van camera’s is mogelijk.

Audio laten installeren

Maatwerk voor professioneel geluid

Een installateur voor professionele audio van Rients Faber inschakelen is een goed idee. Wij luisteren graag naar uw wensen, waarna we u kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. Zoals vermeld zijn die mogelijkheden zeer uitgebreid.

Audio installateur offerte

Audio installateur nodig? Vrijblijvende offerte aanvragen

Natuurlijk kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw project. Wacht niet langer en neem contact op, dan weet u snel of we u kunnen helpen als audio installateur!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button