Skip to content

Muziekcomputer

Voor een professionele horeca muziekcomputer kunt u bij Rients Faber terecht. Op dit gebied werken wij samen met het ervaren Nederlandse bedrijf Eazis. Ook de broodnodige software kunnen wij aanbieden voor uw muzieksysteem, zodat u eenvoudig en conform de Nederlandse wetgeving muziek kunt afspelen in elke commerciële ruimte. Een muziekcomputer voor horeca of andere doeleinden aanschaffen? Informeer direct naar de mogelijkheden!

Muziekcomputer Eazis DJ

Muziekcomputer horeca: waarom is dit nodig?

Veel ondernemers staan er niet bij stil, maar het afspelen van muziek via streamingdiensten als Spotify en Apple Music mag niet in commerciële ruimtes. Dit komt doordat de desbetreffende diensten hiervoor geen vergoedingen afdragen aan organisaties die gaan over muziekrechten (Buma/Stemra). Het gebruik van Spotify kan zelfs hoge boetes opleveren. Daarom is een horeca muziekcomputer, of minimaal de juiste software, vereist. Meer over het gebruik van streamingdiensten als Spotify in de horeca leest u hier.

Met een muziekcomputer en muzieksoftware speelt u eenvoudig muziek af in uw commerciële ruimte. Onze muzieksystemen zijn er voor de horeca, kantoren, sportaccommodaties, kapsalons en andere locaties.

Eazis Streaming player voor horeca

Optimaal gemak met muziekcomputers

Met de muziekcomputers en software van Eazis voldoet u aan de geldende wetgeving. Bovenal speelt u zo eenvoudig muziek af. Eazis werkt met verschillende abonnementen. Zo kunt u kiezen voor rechtenvrije muziek, maar ook voor een abonnement met een volledige database. Deze database bevat bekende muziek in talloze genres. De specialisten van Eazis maken daarnaast perfect samengestelde muzieklijsten die u met een druk op de knop aan kunt zetten.

Schaft u een muziekcomputer aan, dan is het natuurlijk belangrijk dat uw geluidssysteem ook op orde is. Vanzelfsprekend kunnen wij u helpen met het installeren van een professionele geluidsinstallatie in de horeca of een andere locatie.

Eazis Muzieksysteem offerte

Eazis Music Player en Video Player

Door te kiezen voor de Eazis Music Player gaat u voor eenvoudige bediening via een touchscreen. Ook is er een app beschikbaar voor uw eigen smartphones en tablets. Muziek kan bediend worden in tot vier verschillende zones dankzij de multiroom opties.

Plaatsing aan een muurbeugel en in een 19 inch rack is mogelijk. Kiest u voor de Eazis Video Player, dan kunt u naast muziek ook video tonen op uw beeldschermen. Daarbij kunt u denken aan videoclips, karaoke clips en advertenties. Inderdaad, de mogelijkheden met een muziekcomputer zijn bijzonder uitgebreid!

Eenvoudige bediening van uw horeca muziekcomputer

Zoals gezegd is de bediening van muziekcomputers te realiseren via een handig touchscreen. Daarnaast levert Eazis apps voor zowel Android als iOS. Wat betreft apps en modules zijn er de volgende extra mogelijkheden voor:

  • Media & advertising voor het tonen van (lokaal) nieuws en advertenties;
  • Pub Quiz: voor het eenvoudig organiseren van een quiz via uw schermen;
  • Jukebox app: een app waarmee uw klanten muziek kunnen aanvragen;
  • Remote app: het bedienen van muziek en media via een smartphone of tablet;
  • Karaoke: software voor karaoke met een grote selectie van songs.
Audio laten installeren

Muzieksysteem met de service van Rients Faber

Bij het laten installeren van een muzieksysteem kunt u rekenen op de vertrouwde service van Rients Faber. Al decennia lang zorgen wij voor hoogwaardig geluid op uiteenlopende locaties. Daarbij ligt de focus op het gebruik van hoogwaardige componenten van merken als Bose, Fohhn, Elan en Eazis.

Hoe werkt het aanschaffen van een muziekcomputer? Vraag gerust een offerte aan en benoem daarbij uw specifieke wensen. Natuurlijk kunnen wij de gehele installatie uitvoeren, waarbij we natuurlijk ook uitgebreide instructies voor het gebruik geven. Zo maakt u zonder gedoe gebruik van uw nieuwe systeem.

Audio installateur offerte

Muziekcomputer voor horeca of een andere locatie?

Voorkom hoge boetes door het gebruik van streamingdiensten als Spotify in uw bedrijf. Met een professionele horeca muziekcomputer heeft u uw zaken netjes op orde. We begrijpen dat de mogelijkheden redelijk uitgebreid zijn. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen, we denken graag met u mee.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor zowel hardware als software? Gebruik het contactformulier of bel voor informatie over een muziekcomputer in de horeca!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button