Skip to content

Geluidsinstallatie kantine

Is de geluidsinstallatie in uw kantine aan vervanging toe, of is er überhaupt nog geen installatie? Kies dan voor een professionele geluidsinstallatie van Rients Faber. Of u nu een sport-, bedrijfs- of schoolkantine beheert, wij leveren maatwerk voor uw locatie. We maken gebruik van hoogwaardige speakers en zorgen dat u de muziekinstallatie eenvoudig kunt bedienen. Vraag direct om een vrijblijvende offerte of neem contact op voor meer informatie over geluidsinstallaties in kantines!

Geluidsinstallatie kantine

Geluidsinstallatie kantine: voor verschillende doeleinden

Meestal wordt een geluidsinstallatie in de kantine geplaatst om muziek af te spelen. Zo levert een hoogwaardig muzieksysteem in de voetbalkantine een belangrijke bijdrage aan de welbekende derde helft. Bij bedrijven en schoolkantines zal het vaker voorkomen dat de geluidsinstallatie ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld omroepberichten. Maar tegelijk kan muziek vanuit een muziekcomputer of gewoon de radio voor een betere sfeer zorgen.

Wat het doel van de geluidsinstallatie in uw kantine ook is, wij bieden een passende oplossing. Met ruim 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we het geluid op uw locatie het best kunnen regelen. We maken gebruik van de beste hardware. Daarbij kunt u voor kantines denken aan speakers van bijvoorbeeld Bose.

Technisch gezien zijn de mogelijkheden uitgebreid. We kunnen de audio installatie bijvoorbeeld opdelen in meerdere zones en combineren met beeld en licht is ook mogelijk.

Bose speakers in de kantine

Onze werkwijze voor kantine geluidsinstallaties

Bij Rients Faber kunt u vrijblijvend een offerte of deskundig advies aanvragen. Hoe meer informatie wij hebben, hoe makkelijker het is om een plan te maken voor een geluidsinstallatie in uw kantine. We kunnen u bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

  • Wat is het doel van de geluidsinstallatie?
  • Om hoeveel ruimtes gaat het en hoe groot zijn ze?
  • Wat is het beschikbare budget?

Benieuwd naar de kosten? Op basis van uw wensen kunnen we een passende offerte opstellen. In specifieke situaties kan het nodig zijn dat wij eerst langskomen om de situatie ter plekke te analyseren, maar meestal kunnen we op basis van de door u aangeleverde informatie al een goed plan opstellen. Gaat u akkoord? Dan zorgen ervaren monteurs voor de installatie van uw geluidssysteem in de kantine.

Cenze bedieningspaneel voor geluid in de kantine

Eenvoudige bediening

Het maakt niet uit of de geluidsinstallatie in een voetbalkantine, schoolkantine of bedrijfskantine staat; eenvoudige bediening is altijd belangrijk. Wij maken gebruik van ons eigen besturingssysteem genaamd Cenze. Via een computer of tablet kunt u daarmee eenvoudig de geluidsinstallatie in de kantine beheren.

De opties zijn uitgebreid: u kunt muziekbronnen selecteren, het volume aanpassen en meer. Cenze is daarnaast geschikt voor het bedienen van camera’s, beeld en licht. U kunt daardoor ook direct kiezen voor een audiovisuele totaaloplossing.

Installeren wij bij u in de kantine een geluidsinstallatie, dan geven onze monteurs u een uitgebreide uitleg. Zo kunt u zorgeloos met de nieuwe geluidsinstallatie aan de slag!

Geluidsinstallatie in de kantine installeren

Ruim 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties in bedrijfs- en sportkantines

Het plaatsen van audio installaties in kantines behoort al drie decennia tot ons werk. Neem gerust eens een kijkje bij projecten die wij in de afgelopen jaren voltooid hebben. Naast kantines plaatsen wij bijvoorbeeld ook geluidsinstallaties bij sportvelden, in kerken, zwembaden, bedrijfshallen en kantoren.

Waar we ook aan de slag gaan, we luisteren altijd nauwkeurig naar de wensen van onze klanten. Daarom zijn we ook benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen. Neem dus direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag met het plaatsen van een geluidsinstallatie in de kantine!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button