Skip to content

Biocentrum Oosterwolde

Het Biocentrum in Oosterwolde is open! Het project is bijzonder, omdat er veel wordt gewerkt met circulaire materialen en het centrum volledig energieneutraal is.
Het gebouw is eigendom van de gemeente Ooststellingwerf en de provincie. Partijen uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid gaan volop gebruikmaken van de congreszaal, kantoren, studieplekken, vergaderruimtes, de collegezaal, flexwerkplekken en het laboratorium. Het restaurant in het atrium wordt bevoorraad door een eigen groente- en kruidentuin van 1.500 vierkante meter, pal naast het gebouw gelegen.

Vergaderruimtes

  • In de vergaderruimtes zijn 6 LG 55 inch tv monitoren opgehangen,
  • De onderwijsruimte is voorzien van een 75 inch tv scherm met hieronder een sound bar.

Auditorium

  • Een Projecta projectie scherm met een Panasonic Led/laser projector is geplaatst in het Auditorium, om het geheel te voorzien van audio zijn er door ons Bose Roommatch luidsprekers geïnstalleerd, dit zorgt voor betere verstaanbaarheid bijvoorbeeld tijdens een vergadering waar veel mensen aanwezig zijn.

Microfoons Vergaderruimtes/Auditorium

  • Ook hebben we de presentatieruimte voorzien van microfoons. Om tijdens vergaderingen en presentaties de spreker bewegingsvrijheid te geven hebben wij een draadloze zendermicrofoon en een headset in de ruimte geïnstalleerd. De microfoons kunnen opgeladen worden in het bijgeleverde oplaadstation. Hierdoor is batterijen vervangen niet nodig.

Foyer

  • De foyer is voorzien van een informatiescherm, hier is gekozen voor een LG 55 inch tv scherm.
  • Ook achtergrond muziek mag in een foyer niet ontbreken, deze ruimte is voorzien van Bose Freespace luidsprekers. Met de installatie van het Bose geluidssysteem is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig.
  • De centrale apparatuur is ondergebracht in een 19 inch rack.

Foto’s van de installatie volgen.

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>