Skip to content

Uitvaartcentrum

Met een goede audiovisuele installatie kunt u zorgen voor een respectvolle sfeer in uw uitvaartcentrum. Rients Faber levert al jarenlang audiovisuele oplossingen voor bedrijven, woonhuizen en andere locaties. Door onze ervaring kunnen wij zorgen voor de oplossing voor elke situatie. Naast het leveren van beeld-, licht- en geluidsinstallaties hebben wij ons eigen besturingssysteem ontwikkeld. Hiermee heeft u de besturing van uw systemen op één centrale plek.

Uitvaartcentrum

Geluid

De schoonheid van een afscheidsceremonie hangt grotendeels af van het geluid. De slechte akoestiek van aula’s en kerken zorgen vaak voor geluidsproblemen. Daarom is het belangrijk te investeren in een goede geluidsinstallatie. Wij leveren hoogwaardige speakers en zijn al jaren gespecialiseerd in het installeren systemen in grote zalen.

Wanneer u kiest voor een geluidsinstallatie van Rients Faber haalt u kwaliteit en maatwerk in huis. Onze installateurs zullen uw locatie nauwkeurig analyseren en daarna met aansluitend advies komen. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige speakers die zijn afgestemd op uw locatie. Hiermee is de spreker goed te verstaan en zullen gekozen nummers goed tot hun recht komen. Voor meer informatie kunt u deze pagina bezoeken.

Bedieningspaneel uitvaartcentrum

Licht

Naast geluidssystemen voorzien wij uitvaartcentra ook van lichtinstallaties. Wij leveren professionele podiumverlichting. Hiermee zorgt u dat zowel de spreker als het podium goed verlicht zijn.

Het bedienen van de verlichting doet u eenvoudig via ons eigen domotica systeem. Dit maakt het mogelijk om de verlichting te bedienen vanaf een door u te bepalen locatie. Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze pagina over podiumverlichting.

Uitvaartcentrum De Laatste Eer

Beeld

Mensen die slecht ter been zijn of aan de andere kant van het land wonen zijn niet altijd in staat een uitvaart fysiek bij te wonen. Een hedendaagse oplossing hiervoor is de installatie van een camera regie systeem. Hiermee maakt u het mogelijk de ceremonie vast te leggen en online te streamen. Zo kunnen ook deze mensen hun laatste eer bewijzen aan de ontvallen persoon. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan de mogelijkheden op de pagina over camera regie systemen.

Tijdens uitvaarten worden vaak beelden en foto’s getoond op schermen. Om de kwaliteit van de uitvaart te verhogen is het daarom van belang dat uw heldere en duidelijk schermen heeft. Hierin heeft u aan Rients Faber de juiste partner. Door onze jarenlange ervaring met het leveren van presentatieschermen kunnen wij u precies vertellen welk scherm u nodig heeft. Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze pagina over presentatieschermen.

Om te zorgen voor een veilige omgeving omtrent uw locatie leveren wij beveiligingscamera systemen. Hiermee heeft u zicht op wie uw terrein betreedt en kunt u ongewenste bezoekers buiten de deur houden. Meer informatie kunt u hier vinden.

Uitvaartcentrum Cenze bediening

Bediening

De installaties kunt u eenvoudig bedienen door middel van ons eigen domotica systeem: Cenze. Dit is een app die te installeren is op tablet of computer. Hierin heeft een duidelijk overzicht van de geluids-, beeld- en lichtinstellingen. Hiernaast is het mogelijk om zowel het camera regie systeem als de beveiligingscamera’s te bedienen. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze pagina over domotica systemen en ons eigen besturingssysteem.

Recente projecten

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button