Skip to content

Kerken

Zoekt u een audiovisuele oplossing voor uw kerk? Ongeacht de situatie, wij hebben de oplossing voor u. Wij voorzien al jarenlang kerken van beeld-, licht- en geluidsinstallaties. Deze zijn eenvoudig te bedienen via het door ons zelf ontwikkelde bedieningssysteem. Zo kunt u de systemen in uw kerk vanaf een computer of tablet bedienen.

Geluid

Door de akoestiek in kerken, synagoges en vergelijkbare zalen zijn diensten soms lastig te verstaan. Daarom is het essentieel een goed geluidssysteem te installeren. Wij leveren hoogwaardige geluidsinstallaties die het geluidsniveau gelijkmatig over de zaal verdelen. Hierdoor is de spreker goed verstaanbaar en klinken muziek en zang helder.

Verder kunt u het comfort van slechthorend publiek verbeteren door een ringleidingssysteem te installeren. Dit publiek kan zich aansluiten op dit systeem waarna het geen geluidshinder meer ervaart van omgevingsgeluid. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw kerk? Klik dan hier.

Beeld

Het gebruik van visuele oplossingen in kerken is een toepassing die steeds meer van deze tijd is. Wij bieden op dit gebied verschillende mogelijkheden aan.

Uit een hedendaagse kerk is een presentatiescherm bijna niet meer weg te denken. Men kan het scherm gebruiken om de preek te ondersteunen. Ook kan het gebruikt worden om liedteksten te tonen aan het publiek. In een kerk kan door de grote afstand het scherm soms lastig te lezen zijn. Reden te meer om te investeren in een helder presentatiescherm. Wij van Rients Faber leveren kwaliteitsschermen die u eenvoudig draadloos kunt verbinden. Voor meer informatie kunt u onze pagina over presentatieschermen bekijken.

Naast presentatieschermen bieden wij ook de optie om bestuurbare camera’s te installeren in uw kerk. Dit geeft u de optie om kerkdiensten in Full-HD te streamen. Door het plaatsen van meerdere camera’s door de gehele kerk mist de kijker thuis niks van de dienst. Voor meer informatie kunt u de pagina over camera regie systemen bekijken.

Wij kunnen ook de beveiliging van uw kerk regelen door het plaatsen beveiligingscamera’s. Zo heeft u een duidelijk overzicht van wat er zich in en rondom uw kerk afspeelt. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden kunt u terecht op onze pagina over beveiligingscamera’s.

Bediening

Het bedienen van de audiovisuele oplossingen kunt eenvoudig doen door middel van ons eigen systeem ‘Cenze’. Alle oplossingen kunnen vanaf dit digitale bedieningspaneel worden bediend. Cenze is een app die u op uw tablet of computer kunt installeren.

Via deze app kunt onder andere de camera’s van uw stream bedienen, verlichting dimmen of groter zetten en het volume van de speakers aanpassen.

Met ons bedieningssysteem haalt u kwaliteit en gemak in huis. Wilt u er meer over weten? Bezoek dan onze pagina over Cenze.

Licht

Goede verlichting is essentieel in kerken. Met goede verlichting verhoogt u de veiligheid door de verbeterde zichtbaarheid van paden. Verder maakt u het lezen van teksten eenvoudiger voor uw publiek. En zal de architectuur van uw kerk beter tot zijn recht komen.

Naast reguliere verlichting van de kerk leveren wij ook podiumverlichting. Hiermee zal de preek nog meer tot de fantasie spreken en komt gezang meer tot leven. Met het installeren van podiumverlichting bent u ervan verzekerd dat de ambiance in de kerk levendig en betrokken is. Meer informatie? Bekijk de pagina over podiumverlichting.

Vanwege onze jarenlange ervaring met het plaatsen van lichtinstallaties kunnen wij elke kerk oplossingen bieden op het gebied van licht. Met een domotica systeem beheert u alle systemen vanuit één centrale plek. Ons eigen domotica systeem geeft u de mogelijkheid eenvoudig verlichting te bedienen vanaf uw tablet of computer. Meer informatie? Bekijk de pagina over domotica systemen.

Recente projecten

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button