Skip to content

Geluidsinstallatie winkel

Met een nieuwe geluidsinstallatie uw winkel meer sfeer geven? Rients Faber installeert professionele muziekinstallaties in verschillende soorten winkels. Deze installaties zorgen niet alleen voor een betere sfeer, maar zijn ook praktisch. Zo kunnen bijvoorbeeld omroepberichten en reclameboodschappen via de speakers verspreid worden. Profiteer van uitstekende geluidskwaliteit en eenvoudige bediening met de oplossingen van Rients Faber. Neem contact op voor meer informatie over een geluidsinstallatie in uw winkel!

Geluidsinstallatie winkel

Waarom een geluidsinstallatie in uw winkel?

Een geluidsinstallatie in de winkel is bruikbaar voor meerdere doeleinden. U denkt vermoedelijk direct aan het afspelen van muziek die past bij de identiteit van uw bedrijf. Maar ook het afspelen van reclameboodschappen en omroepberichten is natuurlijk mogelijk.

Wat het doel ook is, een professionele geluidsinstallatie in uw winkel moet goed klinken én makkelijk te besturen zijn. Dat kan met de oplossingen van Rients Faber. Wij installeren hoge kwaliteit speakers, onder meer van Bose. En met onze eigen Cenze app bedient u de muziekinstallatie heel eenvoudig.

Het installeren van geluidsinstallaties is mogelijk in alle soorten winkels. Wij helpen u graag met het plaatsen van systemen in bijvoorbeeld supermarkten, kledingwinkels, bouwmarkten en andere locaties.

Bose muziekinstallatie in een winkel

Kosten voor muziekinstallaties in winkels

Allereerst is het goed om te weten wat uw wensen precies zijn. Bel of vul het contactformulier in, zodat we weten wat u nodig heeft. Vervolgens kunnen wij een passende geluidsinstallatie voor uw winkel uitdenken. Afhankelijk van de situatie kan het nodig zijn dat wij ter plekke gaan kijken. Om een indicatie van kosten te geven moeten we bijvoorbeeld de volgende vragen beantwoord hebben:

  • Hoe groot is de winkel?
  • Hoeveel verschillende ruimtes zijn er?
  • Hoe is de akoestiek ter plekke?
  • Wat is het beschikbare budget?

Aangezien het in feite altijd maatwerk betreft maken wij een offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan zorgen onze ervaren installateurs voor het plaatsen van de installatie. Een uitgebreide uitleg over de bediening is daarbij uiteraard inbegrepen.

Geluidsinstallatie in een kleine supermarkt

Geluid in uw winkel bedienen met Cenze

Voor de bediening van de geluidsinstallatie in de winkel maakt u gebruik van onze eigen applicatie, genaamd Cenze. Hiermee kunt u eenvoudig muziekbronnen selecteren, het volume aanpassen en meer.

Cenze is een audiovisuele totaaloplossing: onder meer licht, geluid en beeldschermen kunt u er ook mee bedienen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden als u ook gelijk de verlichting, beeldschermen en camerabewaking in uw winkel wilt vernieuwen!

Speakers voor winkels

Ruim 30 jaar ervaring met geluidsinstallaties in bedrijfs- en sportkantines

Rients Faber is ooit begonnen met het installeren van muziekinstallaties in de horeca. Door de jaren heen zijn we ons gaan focussen op steeds meer locaties: kerken, bedrijfshallen, fabrieken, kantoren en dus ook winkels. Kunnen we u helpen met (beter) geluid in de winkel? Denk dan vooraf ook aan het gebruik van muziekbronnen. Het afspelen van – bijvoorbeeld – Spotify is in commerciële ruimtes niet toegestaan.

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Of vraag direct een offerte aan, zodat u weet wat de geluidsinstallatie in uw winkel gaat kosten!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button