Skip to content

Multiroom Audio

Met een multiroom audio installatie speelt u muziek of ander geluid af in elke woonruimte, terwijl u de bediening eenvoudig regelt met een app. Rients Faber levert en installeert multiroom geluid in uw woning of bedrijf. Daarbij kunt u rekenen op een installatie van het allerhoogste niveau.

Onze ervaren en deskundige installateurs maken gebruik van de beste producten, waardoor u profiteert van ultieme stabiliteit, perfecte geluidskwaliteit en eenvoudige bediening. Juist daarom krijgen we veel aanvragen binnen van mensen die een hoogwaardig Sonos alternatief zoeken. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op voor meer informatie over multiroom audio.

Multiroom Audio van Rients Faber: hét Sonos alternatief

In de afgelopen jaren zijn steeds meer particulieren en professionals overgestapt op multiroom audio oplossingen van bijvoorbeeld Denon, Harman Kardon en Sonos. Deze systemen renderen vaak prima, mits de omstandigheden goed zijn. De ervaring leert ons dat het vaak fout gaat wanneer de installatie meer complex wordt. Denk aan het gebruik van meerdere zones en toepassingen in onder meer horecabedrijven. Veelvoorkomende problemen met draadloze netwerken en beperkte mogelijkheden zorgen voor frustraties bij gebruikers.

Rients Faber biedt met zijn eigen installaties multiroom audio van absolute topkwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een feilloze samenwerking met bijvoorbeeld verlichting en beeldoplossingen. Waarom laat u een professionele multiroom audio installatie door Rients Faber aanleggen?

  • Ultieme stabiliteit, perfecte geluidskwaliteit;
  • Eenvoudige bediening via de Elan app;
  • Werkt met bekende muziek streamingdiensten als Spotify;
  • Integratie met onder meer licht en beeld;
  • High-end producten van onder meer Bose, Bluesound en Fohhn;
  • Wij installeren en staan garant voor het perfect functioneren van de installatie.

Draadloos geluid in huis met onze multiroom geluidsinstallaties

Met multiroom audio hebben we het over luidsprekers die via het (draadloze) netwerk vanaf een app te bedienen zijn. Multiroom maakt het mogelijk om audio eenvoudig per zone (kamers of andere ruimtes) te bedienen. Ideaal voor thuis, maar ook voor andere locaties. Niet voor niets leveren wij geluidsinstallaties voor onder andere horeca, bedrijfshallen, kantoren en sporthallen.

Wij gebruiken (multiroom) speakers, versterkers en andere randapparatuur van onder meer Bose, Bluesound Professional, Elan Home Automation Systems en Fohhn. Daarnaast zorgen we voor een naadloos werkend netwerk, zodat vervelende haperingen verleden tijd zijn. Om dit te realiseren worden vaak netwerkkabels aangelegd, omdat dit uiteindelijk de beste gebruikerservaring biedt. Voor de duidelijkheid: de bediening vindt ook dan nog altijd draadloos plaats.

Multiroom app: Elan

Voor de bediening van uw multiroom audio systeem bieden wij met de Elan app een perfect alternatief voor Sonos, HEOS en andere aanbieders. Naast ultiem gebruiksgemak biedt Elan nog een ander voordeel: ook onder meer beeld, licht en camerasystemen worden bediend met deze applicatie.

U heeft niet langer uiteenlopende apps nodig om verschillende apparaten te bedienen, maar profiteert van een veelzijdig domotica systeem. Wat betreft het bedienen van audio biedt Elan talloze toepassingen, waarbij u ook nog eens geluid kunt afspelen diverse bronnen. Denk aan lokaal opgeslagen muziek, streamingdiensten als Spotify en tv-geluid.

De Elan app installeert u op uw smartphone of tablet. Daarnaast installeren wij doorgaans een vast bedieningspaneel in huis dat eveneens gebruikt kan worden.

Maatwerk voor audio

Rients Faber is al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van audiovisuele oplossingen. Wat ons uniek maakt, is dat we altijd maatwerk leveren. Natuurlijk is dat ook van toepassingen als het gaat over multiroom audio.

We praten u graag bij over alle mogelijkheden en stellen graag een offerte op. Gaan we voor u aan de slag, dan garanderen wij een perfect werkend systeem. Ook gebruiken we op elke plek een perfect passende speaker, die ook nog eens precies goed is afgesteld. Zo ontstaat de beste akoestiek en dus de beste geluidskwaliteit.

Multiroom audio laten aanleggen?

Dankzij het gebruik van de beste apparatuur en apps leveren wij een multiroom audio ervaring van absolute topkwaliteit. Daarbij verzorgen we ook nog voor de beste geluidskwaliteit. Rients Faber biedt een veelzijdig alternatief voor Sonos en andere merken, dat op alle relevante facetten net een stapje verder gaat.

Vul nu het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. We denken graag met u mee als het gaat om de installatie van multiroom audio!

Wilt u ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in uw organisatie?
Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button