Skip to content

Woonhuizen

Wanneer u zoekt naar een audiovisueel oplossing voor uw woonhuis, dan is Rients Faber de partner die u zoekt. Wij vinden ongeacht de situatie, altijd een oplossing. Wij voorzien woonhuizen, bedrijven en andere locaties van beeld-, licht- en geluidinstallaties. Deze zijn vervolgens eenvoudig te besturen vanaf het besturingssysteem Elan. Dit maakt het mogelijk om de systemen eenvoudig te bedienen vanaf uw tablet of smartphone.

Huisautomatisering

Uw huis voorzien van een geautomatiseerde, audiovisuele installatie heeft veel voordelen. Zo verhoogt u het comfort van uw woning en verlaagt u de energierekening.

Door de automatisering zal u thuiskomen in een reeds verlicht huis terwijl uw favoriete muziek door de speakers klinkt. Verder kunt u de systemen zo instellen dat ze zich automatisch aanpassen aan het moment van de dag. Zo kunt u instellen dat de verlichting automatisch dimt wanneer het donker wordt. Wel zo comfortabel wanneer u na een lange dag lekker op de bank zit.

Voor het verminderen van uw energieverbruik is huisautomatisering zeer geschikt. U kunt bijvoorbeeld instellen dat apparaten enkel ingeschakeld worden wanneer er iemand in de woning is. Hiernaast kan worden ingesteld dat apparaten in de slaapstand worden gezet als ze niet gebruikt worden. Dit maakt het gebruik zo efficiënt mogelijk waarmee u de kosten zo laag mogelijk kunt houden.

Bediening

Onze audiovisuele systemen zijn aangesloten op een domotica systeem. Hierdoor is de besturing van de apparaten mogelijk vanaf één centrale plek. Op deze manier heeft u de controle over verlichting, geluid en eventuele camera’s allemaal bij de hand. Zo kunt u comfortabel vanaf de bank, de verlichting, geluidsinstallaties en beveiligingssystemen bedienen.

Om er zeker van te zijn dat u hoogwaardige kwaliteit in huis heeft, maken wij gebruik van het domotica systeem Elan. Dit systeem, Elan, is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dit systeem werkt via een app die is te downloaden op uw smartphone of tablet.

Geluid

Wilt u muziek afspelen in meerdere ruimtes? Multiroom audio is wat u zoekt. Dit systeem maakt het mogelijk om meerdere boxen met elkaar te verbinden. Dit geeft u de mogelijkheid om alle boxen tegelijkertijd af te dezelfde muziek af te laten spelen, maar ook individueel. Zo kunt u genieten van hoogwaardig geluid door uw hele huis. Multiroom audio kunt u eveneens besturen met de Elan app. Wilt u meer weten? Bezoek dan onze pagina over multiroom audio.

Veiligheid

Wilt u met een veilig en zeker gevoel thuis op de bank zitten? Wij leveren bewakingscamera’s voor binnen en buiten uw huis. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat omtrent camera beveiliging. Zo weet u precies wat u nodig heeft. Het beveiligingssysteem zal worden gekoppeld aan ons besturingssysteem. Hierdoor kunt u overal uw beveiligingsbeelden bekijken vanaf een smartphone of tablet. Voor meer informatie kunt u terecht op onze pagina over beveiligingscamera’s.

Recente projecten

Back To Top Call Now Button