skip to Main Content

Vakantiepark Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee, sfeervol en veilig

Verscholen in een prachtige en rustige duinpan ligt het park Qurios Bloemendaal aan Zee. Stoer en zeer comfortabel zijn de kernwoorden in dit park. Verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Deze verlichting is niet alleen belangrijk voor het veiligheidsgevoel, maar ook voor de beleving .

In opdracht van Snoek Hoveniers hebben wij de verlichting op dit prachtige park mogen installeren. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de geluidinstallatie.

Wij hebben een lichtplan geschreven met de uitgangspunten; sfeervol waar het kan en veilig waar het moet. Het licht geeft het park in de avond een unieke en aantrekkelijke meerwaarde. Met de duurzame LED-lampen wordt daarnaast ook nog eens bespaard op de energiekosten ten opzichte van traditionele verlichting.

Verlichting recreatiepark

De bezoekers van het park weten bij aankomst direct dat ze goed zitten. Wij hebben het reclamebord voorzien van RGB strips. Daarnaast is de entree verlicht met LED grondspots.
Het park wordt afgescheiden met zogenaamde cortenstalen wandpanelen. Deze hebben wij voorzien van LED inbouwarmaturen. De parkeerplaats hebben wij voorzien van wandarmaturen en de trap is voorzien van verlichting. Tot slot hebben wij nog diverse bomen en potten verlicht en/of uitgelicht.

De buitenverlichting kan worden bestuurd met HDL BUS PRO.

Geluidsinstallatie recreatiepark

Het hoofdgebouw van het park met alle facilitaire voorzieningen hebben wij een voorzien van een geluidsinstallatie. Het restaurant, de speelkamer en winkel hebben wij voorzien van een professionele  geluidsinstallatie van Bose. In alle ruimtes hebben wij een  Bose ControlSpace wandregelaar geïnstalleerd. Hiermee kan er per ruimte gekozen worden voor een andere radiozender of geluidsvolume. Met de installatie van het Bose geluidssysteem is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig. Alle luidsprekers zijn op strategische locaties opgehangen. Niet alleen voor de beste geluidsweergave  maar dit is tegelijk ook esthetisch zodat het systeem bijna niet opvalt.

Wilt u meer weten over deze referentie of heeft u zelf een project die u wilt voorzien van licht of geluid? Neem dan gerust contact met ons op.

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>