Skip to content

Afsluitdijk Wadden Center

Volledige geluid installatie Wadden center Afsluitdijk

Op de Afsluitdijk, bij Kornwerderzand, staat een markant gebouw, als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf. Tegen deze interactieve achtergrond krijgt de bezoeker niet alleen een levendig beeld van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd in samenwerking met De Nieuwe Afsluitdijk.

In restaurant SKOM eten & drinken kun je genieten op het (overdekte) terras, en genieten van een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

In het Afsluitdijk Wadden Center bevindt zich een interactieve beleefexpositie. Als bezoeker kun je vrij door de expositie rondlopen. Een bezoek duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur. Heeft u alles in de expositie gezien? Dan kunt u ook nog een kijkje op het dak nemen om het IJsselmeer en de Waddenzee in volle glorie te aanschouwen.

Voor het Wadden Center hebben wij de onderstaande onderdelen mogen installeren.

  • In het restaurant zijn op diverse plekken Bose luidsprekers geplaatst, hierbij is een perfecte verdeelde geluidsdekking waarbij het geluid niet als storend wordt ervaren.De installatie is eenvoudig en centraal te bedienen d.m.v. de door ons geplaatste wandbedieningen.
  • Er is een achtergrond muzieksysteem geplaatst die het hele pand voorziet van goed samengestelde muziekgenres.
  • Boven in de zaal zijn 4 professionele hanging Bose geluidsspeakers geplaatst, deze zijn afzonderlijk van het restaurant te gebruiken.
  • Boven in de zaal is er ook een Panasonic projectie oplossing geplaatst, deze is bedoelt voor presentatie doeleinden. Deze is gemakkelijk zelf te bedienen.
  • Door het gehele Beleefcentrum is er een volledig 4K camerabewakingssysteem gerealiseerd.

 

 

 

 

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>