Skip to content

Westcord Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Westcord Amsterdam voorzien van licht geluid en beeld

In Juni 2018 is Hotel Jakarta in Amsterdam geopend, voor dit unieke energie neutrale hotel hebben wij de opdracht gekregen hier het geluid licht en beeld in verschillende gedeeltes van het hotel te installeren, waaronder 3 conferentie zalen, de welness de loungebar, het restaurant en de skybar op de bovenste verdieping.

Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, verrijst nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe 4-sterren kamers met Indonesische invloeden. De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ enerzijds en centraal station anderzijds. Ontbijt, lunch of diner in restaurant Jakarta of drink een cocktail in Malabar.

Restaurant, loungebar en bakkerij

Deze ruimtes zijn voorzien van Bose FreeSpace 3 luidsprekers, dit systeem kenmerkt zich door het volle en warme geluid dat lekker aanwezig is, maar niet als irritant wordt ervaren. In de ruimtes zijn bedieningspanelen geplaatst en is het mogelijk een lokale audiobron in te koppelen.

De fitness, wellness, tropische tuin, zwembad, toiletten en parkeergarage.

Deze ruimtes zijn voorzien van Bose FreeSpace Ds40 en Ds16 luidsprekers, in het midden van het hotel bevindt zich de tropische tuin, onopvallend tussen het groen zijn een aantal FreeSpace 360P paddenstoel luidsprekers geplaatst. Centraal kunnen de verschillende zones eenvoudig en onafhankelijk van elkaar worden bediend met onze Cenze touchscreen applicatie.

Conferentie zalen

De Banqueting zalen zijn voorzien van RoomMatch 108 luidsprekers, voor zowel spraak als muziek toepassingen. Naast een geluidsysteem is er door ons een professionele breedbeeldoplossing geplaatst met een duurzame 10.000 lumen Panasonic LED laser projector, die projecteert op een 3 meter breed projectiescherm. Uniek is de lift die de projector totaal laat verdwijnen in het plafond.

De volledige audiovisuele installatie is eenvoudig te bedienen met onze Cenze touchscreen applicatie. Naast deze mooie beeldoplossing zijn er twee verrijdbare 65 inch display trolleys geleverd, deze trolleys kunnen onafhankelijk worden gebuikt wanneer de zalen worden opgedeeld.

Daarnaast zijn de zalen uitgevoerd met een Bright Booking room booking systeem.

Malabar (Skybar)

Op de 8e verdieping bevind zich de Malabar die uitkijkt over het IJ en de stad. Een ware beleving om hier s’avond een drankje te drinken en een dansje te wagen. De bar is daarom ook ingericht met een volwaardig club sound systeem, wat bestaat uit Bose RoomMatch 206 luidsprekers en subwoofers. Boven de bar is door ons een Pioneer Dj booth geplaatst, waarbij de Dj uitzicht heeft over het IJ en de dansende menigte. Naast de geluidsinstallatie zijn ook special LED spots gemonteerd, de Malabar wordt zo in de avond uren omgetoverd tot trendy skybar. De volledige installatie is wederom eenvoudig te bedienen met onze Cenze touchscreen applicatie.

 

 

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>