skip to Main Content

Royal Friesland Campina

Geluidsinstallatie Royal Friesland Campina

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts. Wij hebben onlangs één van de 32 vestigingen mogen voorzien van een professionele geluidsinstallatie.

Friesland Campina heeft voor ons gekozen door onze ruime ervaring van het installeren van geluidsinstallaties in ruimtes met zeer hoge temperaturen en vochtigheidsgraad. Tijdens het installeren was onze ervaring met veiligheid, communicatie en hygiëne erg belangrijk. Het installeren van de geluidsinstallatie hebben wij uitgevoerd tijdens het doorgaand productie-proces.

Corrosiebestendige geluidsapparatuur

Wij hebben in totoaal 10 verschillende ruimtes voorzien van een kwalitatief samengesteld geluidsysteem, met een lange levensduur, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden. Van de kantoren, kaasmakerijen, pekelkelder tot de reinigingskamer hebben wij gewerkt met Bose Freespace luidsprekers. Met de installatie van het Bose geluidssysteem is de muziek goed verstaanbaar, maar niet irritant aanwezig.

Alle ruimtes zijn voorzien van een Bose ControlSpace wandregelaar. Hiermee kan er per ruimte gekozen worden voor een andere radiozender of geluidsvolume.

Geluidsinstallatie bij storingen

Veiligheid staat voorop in de fabriek van Friesland Campina, ons systeem is daarom gekoppeld aan de PLC besturingen van de fabriek. Is er een calamiteiten of  stroringen, dan wordt het geluidsysteem in de desbetreffende zone uitgeschakeld.
De centrale apparatuur is ondergebracht in een 19 inch rack. De apparatuur bestaat o.a. uit een 12 voudige tuner die 12 afzonderlijke radio zender kan uitzenden. Een Bose AMS-8 zone matrix systeem zorgt voor de verdeling van de geluidsvolumes en audio bronnen.

Uw eigen corrosiebestendige geluidsinstallatie

Wilt u meer weten over deze referentie of heeft u zelf een ruimte die u wilt voorzien van corrosiebestendige geluidsapparatuur? Neem dan gerust contact met ons op.

Recente projecten

Back To Top Call Now Button ?>