Ga naar hoofdinhoud

Huis automatisering

Huis automatisering: het klinkt misschien wat futuristisch, maar niets is minder waar. Huisautomatiseringssystemen worden vandaag de dag in menig huishouden gebruikt. Wat ontstaat wordt vaak een slim huis of smart huis genoemd. Een geautomatiseerde audiovisuele installatie (licht, beeld, geluid) biedt namelijk veel voordelen, zoals het comfort dat met een dergelijk systeem gepaard gaat, maar ook de geboden veiligheid en energiebezuiniging. Als audiovisuele expert voorzien wij u graag van een gedegen advies en een vakkundige installatie, zodat u spoedig van professionele huis automatisering kunt genieten. Wilt u een slimme woning? Neem nu contact op!

Huis automatisering voor een slim huis

Heeft u al eens overwogen om uw huis te laten automatiseren? Stelt u zich eens voor dat u na een lange dag werken thuiskomt, terwijl uw favoriete afspeellijst draait. Het huis is aangenaam verwarmd en het licht is gedimd. Zo creëert u een perfecte sfeer, zodat het altijd fijn is om thuis te komen. Geweldig toch, een slim huis?

Met onze huis automatisering stelt u alles heel eenvoudig naar wens in. Via de tablet of telefoon bedient u met enkele kliks alle audiovisuele apparatuur in uw slimme woning. Het geboden comfort is waar onze geautomatiseerde, audiovisuele installaties zich mee onderscheiden. Zo kunt u zelfs op afstand alles in huis bedienen!

Extra veiligheid met slimme huisautomatisering

Naast het geboden comfort is een slim huis extra beveiligd met een geautomatiseerde audiovisuele installatie. Wanneer wij u huis automatisering installeren, zorgen wij er namelijk voor dat eventuele bewakingscamera’s in en rondom uw huis aan het systeem worden gekoppeld.

Onregelmatigheden worden vervolgens direct vastgelegd, waarna een pushbericht naar u wordt verzonden. Vervolgens kunt u live meekijken en is het op elk gewenst moment mogelijk om het alarm te activeren.

Domotica in een smart huis

Als specialist in audiovisuele oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren, hebben wij door de jaren heen vele huizen voorzien van een geavanceerd domotica systeem. Dergelijke huisautomatisering zorgt voor een verhoogd leefcomfort, maar werkt ook energiebesparend. Vaak denkt men dat het gebruik van extra apparatuur gepaard gaat met een hoger energieverbruik, wat dus niet waar hoeft te zijn.

Met onze huis automatisering geldt zelfs het tegenovergestelde; u bespaart namelijk op energiekosten! Het verbruik in een slim huis kan eenvoudig gemanaged worden, omdat apparaten na gebruik bijvoorbeeld in slaapstand kunnen worden gezet. Ook maken wij gebruikt van slimme automatiserings-oplossingen, zoals een slimme thermostaat. Daarmee heeft u niet alleen inzicht in uw dagelijkse energieverbruik, maar kunt u ook nog eens voor elk dagdeel een geschikte temperatuur instellen. Zeker in tijden waarin energiekosten stijgen, is een huis smart maken slim!

Huis laten automatiseren door Rients Faber

Slimme woning met Cenze

Als we uw woning omtoveren tot een slim huis, maken we gebruik van Cenze. Dit is onze eigen app, die u kunt bedienen via smartphones en tablets. Cenze is de basis voor het smart maken van een woning, want de app bedient zowel licht als geluid, beeld en meer. Na installatie van alle systemen profiteert u van de volgende voordelen in uw slimme woning:

  • Verhoogd leefcomfort
  • Extra veiligheid
  • Lager energieverbruik
  • Eenvoudige bediening via telefoon of tablet
  • Bespaar tijd; alles instellen met enkele kliks

Bij de installatie maken wij gebruik van hoge kwaliteit hardware. Denk aan speakers van de hoogste kwaliteit, de beste beeldschermen en naadloze netwerkvoorzieningen. Uiteraard zijn we benieuwd naar uw wensen, want het leveren van maatwerk staat voorop.

Rients Faber: specialist in huis automatisering

Wij zijn een van de weinige audiovisuele specialisten in Nederland die zich ook op de particuliere markt hebben gericht. Door de jaren heen hebben wij menig huishouden van een geautomatiseerd audiovisueel systeem voorzien, waarmee u volledige controle heeft over licht, beeld en geluid. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een misschien een prijsopgave ontvangen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte voor een slim huis aan!

Heeft u nog vragen over een huis smart maken, die onbeantwoord zijn gebleven? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze vakmannen staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over huis automatisering!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button