skip to Main Content

Huis automatisering

Huis automatisering: het klinkt misschien wat futuristisch, maar niets is minder waar. Huisautomatiseringssystemen worden vandaag de dag in menig huishouden gebruikt. Een geautomatiseerde, audiovisuele installatie biedt namelijk veel voordelen, zoals het comfort dat met een dergelijk systeem gepaard gaat, maar ook de geboden veiligheid en energiebezuiniging. Als audiovisuele expert voorzien wij u graag van een gedegen advies en een vakkundige installatie, zodat u spoedig van professionele huis automatisering kunt genieten!

Huis automatisering – alles met één klik geregeld

Heeft u al eens overwogen om uw huis te laten automatiseren? Stelt u zich eens voor dat u na een lange dag werken thuiskomt, terwijl uw favoriete afspeellijst draait. Het huis is aangenaam verwarmd en het licht is gedimd. Zo creëert u een perfecte sfeer, zodat het altijd fijn is om thuis te komen.

Met onze huis automatisering stelt u alles heel eenvoudig naar wens in. Via de tablet of telefoon bedient u met enkele kliks alle audiovisuele apparatuur in huis. Het geboden comfort is waar onze geautomatiseerde, audiovisuele installaties zich mee onderscheiden. Zo kunt u zelfs op afstand alles in huis bedienen!

Extra veiligheid met huisautomatisering

Naast het geboden comfort is uw huis extra beveiligd met een geautomatiseerde audiovisuele installatie. Wanneer wij u huis automatisering installeren, zorgen wij er namelijk voor dat eventuele bewakingscamera’s in en rondom uw huis aan het systeem worden gekoppeld.

Onregelmatigheden worden vervolgens direct vastgelegd, waarna een pushbericht naar u wordt verzonden. Vervolgens kunt u live meekijken en is het op elk gewenst moment mogelijk om het alarm te activeren.

Domotica in huis

Als specialist in audiovisuele oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren, hebben wij door de jaren heen vele huizen voorzien van een geavanceerd domotica systeem. Dergelijke huisautomatisering zorgt voor een verhoogd leefcomfort, maar werkt ook energiebesparend. Vaak denkt men dat het gebruikt van extra apparatuur gepaard gaat met een hoger energieverbruik, wat dus niet waar hoeft te zijn.

Met onze huis automatisering geldt zelfs het tegenovergestelde; u bespaart namelijk op energiekosten! Het verbruik kan eenvoudig gemanaged worden, omdat apparaten na gebruik bijvoorbeeld in slaapstand kunnen worden gezet. Ook maken wij gebruikt van slimme automatiserings-oplossingen, zoals een slimme thermostaat. Daarmee heeft u niet alleen inzicht in uw dagelijkse energieverbruik, maar kunt u ook nog eens voor elk dagdeel een geschikte temperatuur instellen.

Huis laten automatiseren door Rients Faber

Wat zijn de voordelen?

Huis automatisering biedt veel voordelen. De belangrijkste worden hieronder benoemd:

  • Verhoogd leefcomfort
  • Extra veiligheid
  • Lager energieverbruik
  • Eenvoudige bediening via telefoon of tablet
  • Bespaar tijd; alles instellen met enkele kliks

Rients Faber: specialist in huis automatisering

Wij zijn een van de weinige audiovisuele specialisten in Nederland die zich ook op de particuliere markt hebben gericht. Door de jaren heen hebben wij menig huishouden van een geautomatiseerd audiovisueel systeem voorzien, waarmee u volledige controle heeft over licht, beeld en geluid. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een misschien een prijsopgave ontvangen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u nog vragen, die onbeantwoord zijn gebleven? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze vakmannen staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over huis automatisering!

Wil je ook zorgeloos genieten van licht, geluid en beeld in jouw organisatie?
Laat je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top Call Now Button