26992664_898331710328980_2613211254066786451_n

Unieke omroepinstallatie voor v.v Westereen

Al sinds enkele jaren had het bestuur de wens om de omroepinstallatie bij het hoofdveld te vernieuwen. De huidige omroepinstallatie was erg verouderd en voldeed niet meer aan de wensen.

Bij Rients Faber Licht, Geluid & Beeld is door v.v Westereen sportpark gevraagd of wij de vereniging konden voorzien in hun wensen. Belangrijkste eisen daarbij waren dat de installatie het gehele jaar buiten kon hangen en het een bereik had over het hele sportpark.

Er is door ons een geschikte en betaalbare oplossing gevonden in de Eclere eHorn10. Dit zijn gespecialiseerde luidsprekers voor lange afstanden die gedurende het gehele jaar bestand zijn tegen diverse weersinvloeden. Niet alleen is deze installatie zeer geschikt voor spraak toepassingen, maar met name ook muziek weergave.

Op maandag 15 januari werd de nieuwe installatie geplaatst. Daarmee is de vereniging een pilot voor Rients Faber aangezien dit voor ons ook de eerste levering en plaatsing was van deze apparatuur.

Zij zijn als bestuur erg blij met onze samenwerking.Wij hopen dat het sportpark nog vele jaren plezier  beleven aan de nieuwe omroepinstallatie.

Wilt u meer informatie over deze omroepinstallatie voor u sportpark of vereniging? neem dan vrijblijvend contant met ons op.