1356013495
1356013502
1356013508
1356013515

PKN kerk Oosterwolde

In de PKN Kerk in Oosterwolde hebben wij een videoverbinding tot stand gebracht, waarbij leden van de kerk live mee kunnen kijken naar beelden van de kerk. Zo is het voor mensen die ver van huis, ziek of aan huis gebonden zijn mogelijk om toch bij de kerk betrokken te blijven.

Kerkdienst zelf te registeren

Wij hebben twee bestuurbare dome camera’s geplaatst die met een joystick worden bediend. De beelden zijn door de kerk zelf te regisseren met een videomixer. Met deze videomixer is het ook mogelijk slides van een PowerPoint presentatie live in de uitzending toe te voegen.

Kerkdienst overal ter wereld meekijken

De videobeelden worden gestreamt met een encoder van het betrouwbare merk Streamit. Op deze manier kunnen leden van de kerk thuis of waar ook ter wereld via internet live meekijken naar de kerkdienst. Door de professionele apparatuur is de dienst op zowel een Laptop, tablet of smartphone te ontvangen.

Kerkdienst automatisch op TV

Voor de kerkleden die niet met een computer overweg kunnen hebben wij diverse Lukas decoders geleverd. Deze decoder kan eenvoudig worden aangesloten op een willekeurige TV. De leden hoeven alleen de TV aan te zetten waarna de decoder zelf verbinding zoekt met internet om de live beelden te tonen op hun eigen TV.

Kerkdienst op TV in verzorgingshuis

In verzorgingstehuis Rikkingahof hebben wij in de technische ruimte een zogenaamde David decoder geïnstalleerd. Deze decoder ziet zelf wanneer er live uitzendingen plaats vindt in de PKN Kerk in Oosterwolde. De decoder zorgt vervolgens dat de kerkdienst automatisch wordt weergegeven op alle tv’s van  verzorgingstehuis Rikkingahof.

Kerkdienst later terugkijken

De PKN Kerk in Oosterwolde kan naast uitzendingen programmeren, de diensten ook opnemen. Deze opgenomen diensten kunnen later worden bekeken of gedownload.

Een videostation voor uw eigen kerk?

Bent u ook geïnteresseerd in video verbindingen voor uw eigen gemeente? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie. Wij geven u graag een demonstratie van alle mogelijkheden.