1278409397
1278409349
169620849
1278409352

Oosterhof Holman, Grijpskerk

Infrastructuur, bodembeheer, beton- en waterwerken, groenvoorziening en planontwikkeling. Het zijn vakgebieden waarop Oosterhof Holman zich door de jaren heen heeft bewezen. Met de karakteristieke elementen van een familiebedrijf als korte communicatielijnen en liefde voor het vak, heeft Oosterhof Holman zich ontwikkeld tot een middelgroot GWW bedrijf in hoofdzakelijk het Noorden van Nederland.

Samen met diverse partners zijn zij actief in een groot aantal andere bedrijven en projecten. Hierdoor organiseert het bedrijf vaak presentaties en vergaderingen. Rients Faber Licht & Geluid is gevraagd om op de hoofdlocatie van Oosterhof Homan in Grijpskerk een presentatie voorzieningen in de boardroom te installeren. Om professioneel presentaties neer te kunnen zetten is er gekozen voor een beamer van het merk Panasonic, dit is aangevuld met een besturingssysteem van Kramer en audio installatie van Bose. Met het zeer eenvoudig te besturen systeem kan Oosterhof Homan de beamer, dvd en zelfs het volume regelen.

Voor meer informatie over de audio- of videobesturing kan contact op worden genomen met onze commercieel technisch Martin, 0511-544445 of via de mail martin@rientsfaber.nl