DSCN0975
DSCN0971
DSCN0940
DSCN0968
DSCN0959
DSCN0958
DSCN0957
DSCN0956
Audio Over IP
DSCN0935
DSCN0944
DSCN0946
DSCN0950
DSCN0951
Audio Over IP

MCS kiest voor audio over IP

MCS transporteert sinds jaar en dag zeecontainers over water en ze zorgen dat het vervoer over de weg daar naadloos op aansluit. In opdracht van installatiebedrijf Kobus hebben wij het nieuwe gebouw van MCS in Drachten voorzien van een hypermodern geluidssysteem.

Bedrijfsradio voor MCS

Wij hebben in totaal 16 ruimtes voorzien van een hypermodern WORK blueline audiosysteem. Dit is een geluidssysteem dat geluid streamt via het lokale ether netwerk. Hiermee kan per ruimte gekozen worden voor een andere radiozender of geluidsvolume. Daarnaast is het mogelijk dat medewerkers per ruimte hun eigen mobiele divice kunnen koppelen aan de geluidsinstallatie.

Onopvallende geluidsinstallatie

Alle luidsprekers hebben wij op strategische locaties opgehangen voor de beste geluidsweergave. Tegelijk is het systeem dusdanig esthetisch weggewerkt dat het bijna niet opvalt

Is er een storing of calamiteit dan kan via de centrale apparatuur in alle ruimtes hetzelfde bericht worden uitgezonden. De centrale apparatuur hebben wij onder gebracht in een 19 inch rack.

Volwaardige bedrijfsradio

Van de vergaderruimtes, kantoren tot de kantine. Met het blueline audiosysteem bechikt MCS over een volwaardige bedrijfsradio die 16 verschillende zones kan bedienen.

Gratis geluidsadvies

Wilt u uw bedrijf ook voorzien van een professionele bedrijfsradio of geluidsinstallatie? Om u van een gedegen advies te voorzien komen wij graag bij langs. Wij kijken samen met u grondig en eerlijk hoe het met de geluidsbeleving in uw bedrijf is gesteld. Niet met de bedoeling om alles te vernieuwen, nee, het optimaliseren en professionaliseren van het bestaande doet vaak al wonderen. Voor elke ruimte hebben wij een oplossing die zowel praktisch als esthetisch – op maat – voor u te maken is. Of u nu een cafe, brasserie, restaurant of discotheek heeft, wij hebben  gegarandeerd een oplossingen passend in uw budget en smaak. Neem gerust eens contact met ons op…..