1341476336
1341476341
1341476343
1341476344

Kerk Baaium

Voor het eerst in meer dan 27 jaar kunnen inwoners van Baaium weer in eigen dorp naar de kerk. Zoveel tijd heeft de restauratie van de monumentale kerk gevergd. In de jaren ’80 ging de kerk dicht omdat het niet meer veilig was om diensten te houden. Nu, na bijna drie decennia  klinkt er eindelijk weer de lofzang.

Goede en verstaanbare geluidsweergave creëren

De restauratie ging in drie fasen: eerst de buitenkant, daarna de kerktoren en als laatste het interieur. Er is geprobeerd om de kerk zoveel mogelijk in de originele staat terug te brengen.
Wij hebben de complete geluidsinstallatie in de kerk geïnstalleerd. Om de installatie niet te veel te laten opvallen in het mooie interieur hebben we gekozen voor de Bose panaray. Met speciale muurbeugels hebben wij de luidsprekers  bevestigd  op strategisch gekozen plaatsen. Dit om in de galmrijke ruimte een goede en verstaanbare geluidsweergave te creëren.

Ringleiding installeren

Omdat in Nederland steeds meer mensen een gehoor probleem hebben, hebben wij in de kerk ook een ringleiding geinstalleerd. Een ringleiding is een hulpmiddel voor slechthorenden om gesproken woorden rechtstreeks te ontvangen op een hoortoestel.

Complete geluidsinstallatie

Naast professionele luidsprekers en een ringleiding hebben wij de kerk ook voorzien van een mixer, vaste microfoons, versterker, cd speler en een digitale controller. Alle apparatuur hebben wij weggewerkt in een op maat gemaakt 19 inch rack.

Uw eigen geluidsinstallatie in een galmrijke ruimte?

Wij hebben al een legio kerken voorzien van het juiste advies en een gedegen geluidsinstallatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.